Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm más férfiakkal szemezik! Nemrég voltunk 3 hónaposak, szerintetek? Kiegészítés lent!
Lehet, hogy nem is nagy bika, hanem nagy ökör vagy...
De az is lehet, hogy nagyon szerencsés :D
Oh. :(
Én úgy vagyok vele, hogy mondani sok mindent lehet, de a cselekedet alapján alkotok véleményt, valamint hogy a másik mennyire érezteti, hogy szeret, fontos vagyok neki, stb.
Teljesen normális a Te reakciód, az nem mindennapi, hogy Te srácként éled ezt át, mert a barátnőd viselkedése inkább a srácokra jellemző. Én beszélnék vele őszintén, megkérdezném, hogy mennyire vagyok fontos neki, stb. Lehet, hogy nem érett még egy komoly kapcsolatra, vagy kezd elkényelmesedni. Érzi, tudja, hogy mindent megkap, így nem értékeli annyira. Kicsit redukálhatsz ezeken a dolgokon.. sajnos vagy nem sajnos, de vannak olyan nők, akiknek az kell, hogy egy kicsit ne foglalkozzon vele a férfi és akkor észbekap, hogy hoppá, a kapcsolatért neki is tenni kell.. én ezt próbálnám ki a helyedben, vagy rákérdeznék konkrétan, elmondanám neki, hogy hiába mondja, hogy fontos vagy neki, a tetteivel nem ezt sugallja és megkérdezném, hogy fordított esetben neki hogy esne, ha Te szemezgetnél más csajokkal, miközben Ő fogja a kezedet.. nem tudom hány éves amúgy, és nem megbántani akarlak/akarom Őt, de a leírtak alapján ebből a szempontból kicsit gyerekes a viselkedése.
Mindenesetre remélem sikerül megbeszélnetek a dolgot, mert hosszabbtávon csak így működhet a kapcsolat, szerintem. :)
22N
Szia,
Én pont élveznék egy ilyen helyzetet. Nekem izgató ha más férfiakkal flörtöl és akár le is fekszik velük. Nem tudom megmagyarázni, de hihetetlenül izgató érzés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!