Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők a férfiakkal ellentétben miért nem tudják bevallani, ha ügyetlenek az ágyban?
A barátnőd ilyen, ezért már úgy kérdezed, hogy A NŐK... :D
Egyébként meg ritka tapintatlan és bunkó dolog valakit lebalf**szozni.
Már a leírásodból lejön, hogy valami rettenetesen 0 lehetsz szexuálisan, már elnézést...
Egyébként a legelején én tudtam, hogy béna vagyok, de azóta már ez nem igaz, és volt már több olyan partnerem is, aki nem tudott kielégíteni. És ők voltak a bénák, most már tudom...:)
Egyébként a férfi viselkedéséből, testi reakcióiból le lehet szűrni, hogy jól csinálja-e az ember lánya a dolgát.
Hű B+, tényleg bunkó voltál.
Ha tőlem kérdezik milyen vagyok az ágyban, én megmondom, hogy nem tudom, szerintem annyira nem jó.
Az előttem ítónak igaza van. A legtöbb csaj nem is tudja magáról, hogy jó-e, vagy nem. Mert csak ürítésre használják őket. Illetve nem merik mondani, kérni, mit hogy csináljon a másik.
A női test bonyolult, mi sem értjük magunkat sokszor.
A barátnődben valószínű, sok volt a gátlás. Te meg türelmetlen voltál. (És bunkó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!