Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Nők a férfiakkal ellentétben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nők a férfiakkal ellentétben miért nem tudják bevallani, ha ügyetlenek az ágyban?

Figyelt kérdés
És miért kenik a barátjukra az ő tapasztalatlanságukat? A barátnőm mivel nem tudod elmenni engem okolt ezért , de igazából semmit nem tett érte ,hogy ő is elmenjen szóval nem értem:D hiába akartam neki mondani ,hogy így úgy csináld jobban nem fogta fel. Tehát annyit tudtam mondani, hogy most ne is haragudj már meg , de te voltál a balf**sz. "válasz:senkiért nem fogok megváltozni":D Erre felkapta a vizet és elment bár nem bánom, hogy őszinte legyek. Szóval nem értem nekem ilyent mondanának meg kérdezném ,hogy akkor hogyan csinálhatnám jobban. Soha nem értettem meg a kétszínű embereket , miért van értelme saját magunk fényezésére. Attól ,hogy nő nem fogok mindent lenyelni neki főleg nem azt amiről szerintem nem is tehetek...

2014. nov. 4. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne írogass nekem privátokat, te szerencsétlen! :D

Itt válaszolok (és örülj, hogy nem másolom ki a minősíthetetlen üzeneteid): Szeretkeztem már nem egy emberrel, és egyiknek sem volt velem baja, sőt, volt, aki a szakítás után még össze is akart volna járni velem, mert félt, hogy nem lesz mással olyan jó a szex. Nekem volt velük bajom, mivel érzelmi nullák voltak, és kicsit sem értettek a sem a női testhez, sem a lélekhez, soha nem tudtak kielégíteni. Azóta megtaláltam azt a partnert, akivel kölcsönösen ki tudjuk egymást elégíteni tökéletesen.

És pont azért látom, hogy mekkora 0 lehetsz, mert van már némi tapasztalatom ebben. Érzelmi intelligenciád a béka s_egge alatt van valahol. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod.

2014. nov. 4. 23:52
 12/12 anonim ***** válasza:

37 évem ellenére most elöször jöttem össze olyan sráccal akit NEM tudtam kielégiteni.....addig inkább az ellenkezőjét tapasztaltam.

Szembesülnöm kellett azzal, hogy ami a többinek úgy jó volt, neki nem okozott akkora örömöt :O

Neki pedig elég volt néhány érintése, hogy elélvezzek, pedig elötte senkivel nem volt még igy.

Ő pedig az ex-et nem tudta kielégiteni.....

Szóval akkor melyik fél rossz az ágyban???

Gondolkozz el ezen mielőtt általánosítasz!

(Egyébként én magamat okoltam a sikertelenségemért ebben a kapcsolatban, és sokára sikerült legyőznöm ezt, és megoldanunk a problémát)

2014. nov. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!