Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők a férfiakkal ellentétben miért nem tudják bevallani, ha ügyetlenek az ágyban?
Ne írogass nekem privátokat, te szerencsétlen! :D
Itt válaszolok (és örülj, hogy nem másolom ki a minősíthetetlen üzeneteid): Szeretkeztem már nem egy emberrel, és egyiknek sem volt velem baja, sőt, volt, aki a szakítás után még össze is akart volna járni velem, mert félt, hogy nem lesz mással olyan jó a szex. Nekem volt velük bajom, mivel érzelmi nullák voltak, és kicsit sem értettek a sem a női testhez, sem a lélekhez, soha nem tudtak kielégíteni. Azóta megtaláltam azt a partnert, akivel kölcsönösen ki tudjuk egymást elégíteni tökéletesen.
És pont azért látom, hogy mekkora 0 lehetsz, mert van már némi tapasztalatom ebben. Érzelmi intelligenciád a béka s_egge alatt van valahol. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod.
37 évem ellenére most elöször jöttem össze olyan sráccal akit NEM tudtam kielégiteni.....addig inkább az ellenkezőjét tapasztaltam.
Szembesülnöm kellett azzal, hogy ami a többinek úgy jó volt, neki nem okozott akkora örömöt :O
Neki pedig elég volt néhány érintése, hogy elélvezzek, pedig elötte senkivel nem volt még igy.
Ő pedig az ex-et nem tudta kielégiteni.....
Szóval akkor melyik fél rossz az ágyban???
Gondolkozz el ezen mielőtt általánosítasz!
(Egyébként én magamat okoltam a sikertelenségemért ebben a kapcsolatban, és sokára sikerült legyőznöm ezt, és megoldanunk a problémát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!