Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem miért csinál olyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem miért csinál olyat ami nem helyénvaló? Kicsit ellentétben áll a kimondott tényekkel.

Figyelt kérdés

Elég csúnyán váltunk el, 2 évig voltunk együtt. Miattam lett vége, mert nem becsültem meg. Állítása szerint kiábrándult, nem szeret már, feszélyezem, és ha rajta múlna nem is beszélnénk. Másfél éve szakítottunk, a másfél év alatt állandóan próbálkoztam nála. Említettem neki annó, hogy legyünk barátok, de azt mondta, hogy én az ex csaja vagyok, nem leszünk mi már baráti viszonyban. Mindig is visszautasított és ellökött magától.

Kiment most külföldre 1 hétre valami munka továbbképzésre egy sráccal. Mindennap keres (sms), magától. Én persze válaszolgatok, örülök neki, de nem adom alá a lovat, most 1-2 hete kicsit visszavettem a lendületből, úgymond a háttérben tevékenykedek, nem zaklatom, nem nyaggatom. Már 2x is megemlítette, hogy vett nekem kint ajándékot. Rákérdeztem, hogy vett más lánynak is, aki nem rokon? Felsorolta kiknek vett (család, barátok, munkatársaknak sört). Én valahogy egyik csoportba sem tartozom, és a szövegem 3. mondatában említett dolgok miatt nem is értem, hogy akkor én mivel érdemeltem ki egyáltalán azt, hogy nekem írjon külföldről (ami még csak nem is olcsó), nem hogy még ajándék...

2013. aug. 1. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ló nincs, jó a szamár is.Kb. ennyi vagy neki.Úgy látszik kevés a lovaknak a pasi.
2013. aug. 1. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel külföldön van, és nem talál jó bigét, elővette a megunt játékot.
2013. aug. 1. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
hiányzol neki onnan a távolból muszáj valakivel tartania a kapcsolatokat ez ad biztonságérzetet és mivel valószínűleg nincs új kapcsolat ez az igény rád hárul. Szerintem lehet hogy vannak mégis érzései feléd.
2013. aug. 1. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Meglehet,hogy a távolság nyitotta fel a szemét.Lehet hiányzol neki,és rádöbbent,hogy mégis téged akar és igy próbálja ő is helyrehozni a dolgokat

Vagy lehet,hogy az első két válaszolonak van igaza.

Ezt csak ő tudja.

Kérdezd meg.

2013. aug. 3. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt csinálom az egyik exemmel akivel lehet.
2013. aug. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!