Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért elég kevesebb idô is a párjukkal, a lányokkal ellentétben, akik mindig minden percben velük akarnak lenni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 13:32
1/9 anonim válasza:
Nincs igazad. Ennek tudatában remélem, ma már nyugodtan alszol.
2/9 anonim válasza:
Egy öreg katona mondta nekem.
Ha egy nőnek megtetszel nem vakarod le magadról.
Nekik kell ez.A kapcsolattartás.
3/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok.És szeretem ha velem van,akár napi 24-ben a bnőm,akit szeretek.
26/f
4/9 anonim válasza:
A fiú szeretne más dolgokkal is foglalkozni én meg lányként bármit és bárkit félreteszek csak hogy vele legyek. Mert talában a nőknek a pasi az első a pasiknak is fontos a nő, de nem a legfontosabb.
5/9 anonim válasza:
Igy csinalta a biologia meg az evolucio. A nokben benne van ez a birtoklasi es uralkodasi vagy, a ferfiakban nem annyira.
6/9 anonim válasza:
Lány vagyok és nem akarok minden percben a másikkal lenni... Szeretek egyedül is lenni és nyugodtan olvasgatni vagy böngészni a neten, elmélkedni mindenféléről, ilyenek.
7/9 anonim válasza:
Volt bnom nem ilyen volt,en mindig vele lehettem volna lemondtam mindent,de o mar nem is nagyon akart vlem lenni. Szoval valtozo.::)
8/9 anonim válasza:
Lányoknál nagyobb az esélye ennek mert álmodozók és fantáziálgatásban élik ki a vágyaikat míg a férfiak egyszerűbb vágyaik vannak és arra nem kell 24 óra.
9/9 anonim válasza:
Ne általánosíts már légyszíves! Én imádok a bnőmmel lenni, akár 10 órát is. Csak néha kell éreztetni a lánnyal, hogy "Hiányzol". Ha ez nem lenne így, akkor megunnák egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!