Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a lányokkal?

Figyelt kérdés

Felnéztem csajozás céljából pár ilyen chat oldalra.

Már egy csomó lánnyal beszéltem. És legtöbbször már a 3. mondatuk az hogy megkérdezik mekkora a farkam, meg hogy megmutatná webkamerán amijük van. Szóval egyszerű ribik.

És elszomorít hogy nem tudok találni sehol egy normális lányt. Ha meg sikerül, az is messze lakik.

Hol lehet NORMÁLIS lányokkal beszélni? (facebookot ne írjátok)

Miskolci vagyok. 15/f

2013. okt. 16. 20:28
 1/7 anonim válasza:
Tiszsújváros neked messze van??:) ha nincs akkor írj rám :)
2013. okt. 16. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Úristen -.-.. azért ezt nem gondoltam volna.. milyen hülyék egyes lányok.

Próbálj ne online, hanem parkban, kávézókban csajozni, hátha több sikerrel jársz.

Online nem szeretek ismerkedni, meg egyébként is győri vagyok, de ha gondolod írhatsz csak barátkozás céljából :)

2013. okt. 16. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ha online ismerkedsz ezen ne is csodálkozz..:D Normális lányok nem neten keresztül ismerkednek:)
2013. okt. 16. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Élőben kell ismerkedni nem interneten !!!!!
2013. okt. 16. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:

légyszi küld el nekem néhány ilyen oldal nevét,Hátha másnak szerencséje lessz,hátha találunk normális lányokat is.

Én 15/F Győri vagyok én is így szoktam járni.

2013. okt. 16. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Na jó srácok áruljátok már el, ti hol a túróban cseteltek? :-D
2013. okt. 16. 20:41
 7/7 A kérdező kommentje:
chat.hu, gyalogló chat
2013. okt. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!