Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás vagy csak jól eső flört a kolleganővel?
Bármi is történik, történt, ha ez benned hosszú távon ilyen tehetetlen frusztrációt okoz, akkor bizony le kéne ülni megbeszélni, hogy változtasson. Mert hiába lehet ő hűséges, ha közben mégis bomlasztja a kapcsolatotokat ez az egész.
Arról nem írsz, hogy neked van-e munkád, vagy még otthon vagy a kisfiatokkal, de ez is okozhatja, hogy érzékenyebb vagy, ha neked nincsenek ilyen laza szociális kapcsolataid, nem kapsz bókokat mástól stb.
Szóval ültesd le, de ne ilyen hülye szöveggel, hogy "kell-e féltékenynek lennem" (hát persze, nem kell, bármi van, azzal sehova nem érsz...), hanem mondd el őszintén mindezt, amit ide leírtál és kérd meg, hogy együtt keressetek megoldást, mert az nem egészséges, ha az egyik fél folyvást szorong ezen.
Haaaat ize....az, h a fonokevel chatel munkaidon kivul az nem megcsalas, de nem normalis jelenseg. Ha en chatelnek a fonokommel munkaidon kivul, annak oka lenne megpedig az, h le szeretnek vele fekudni, lefekudtem vele, vagy le fogok vele fekudni.
Ezzel az a gond, h errol a ferjed nem fog beszamolni, gyanakodni, kutakodni felesleges. Ha valakit meg akarnak csalni azt megcsaljak a kerdes az, hogy neked ez mennyire fer bele az ertekrendedbe, el tudsz e egy ilyen felrelepest nezni.
Az emberek folyton flortolnek (nem mindenki de a zomuk) koztuk en is, szimplan azert mert baromi unalmas 8 orat uoni az irodaban es csak a munkara koncentralni. A flort feldobja a napomat, viszont:
Nem veszem komolyan es munkaidon kivul nem erintekezem ezekkel az emberekkel, a telefonszamomat sem tudjak, semmi ilyesmi. Egyszer volt valaki akivel flortnek indult, szerelem lett belole, azota ovatos vagyok:-)
Az amikor mar munkaidon kivul beszelgetnek az sztem tulmutat a flort hataran, ott kolcsonos erdeklodes van.
Én nem tudom, miért ilyen szexcentrikus az emberek gondolkodása... Vidéki egyetemen is tanítok, viszonylag természetes módon vannak "házi stopposok" akiket valameddig vagy végig elhozok Pestig.
Egy takarítónéni (aki szerint mi baromira összeillenénk) meg folyton hisztizik, hogy már megint milyen kis "nőcske" szállt be hozzám, tudja ám...
Mondjuk hideg novemberi esős estén két lány - hát nem egy autóskaland.
Szóval nem hiszem, hogy ezek alapján rögtön a megcsalásra kell gondolni.
Apaként meg azt tudom mondani, hogy nincs az a nő, akiért az ember elhagyná a kétéves fiát, - nekünk már jó ideje elég szar volt a házasságunk, mégis kibírtam, míg 10 éves lett.
Biztosan nem szép dolog - jó okom volt rá - szóval én tényleg csalta a feleségem a vége felé.
Soha, egyetlen szösszenetből még csak nem is gondolta.
Szóval ezek a "megérzések", meg árulkodó jelek... csak, ah nagyon amatőr az ember, akkor érvényesülhetnek.
Szerintem ha komolyan gondolná azt a lányt, akkor még a létezéséről se tudnál, nemhogy a cseteléseikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!