Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan tudjam? Honnan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam? Honnan lehet észre venni?

Figyelt kérdés

A barátommal távkapcsolatban élünk és eddig csak egyszer találkoztunk mert nagyon messze lakik,én 14 ő 16 és elég jóképű srác, én meg nem vagyok egy gyönyörű lány! És mondta hogy rengeteg csaj szereti aki ott lakik ahol ő, és az osztálytársammal elkezdett facebook-on keresztül flörtölni, és félek hogy a jövőben megcsal...

A negatív kommentek nem érdekelnek, szóval felőlem az is jöhet! :) köszi előre is a válaszokat

2014. nov. 6. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha még csak egyszer találkoztatok az nem távkapcsolat:D Nekem megalázó lenne, ha ilyenekkel vágna fel előttem, hogy mennyi csajnak tetszik és valószínűleg nem vesz komolyan, hogy másokkal is flörtölget:D szerintem hagyd inkább a vele való kommunikációt;) de ebből is tanulsz, még csak 14 vagy!:D
2014. nov. 6. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ti mai tinèdzserek azt gondoljátok hogy ha valakivel facebookon kiteszitek h kapcsolatban vagytok... de több száz kmre vagytok egymástol, az már más csajra rá se nèz? Olyan naivak vagytok....Jobb lenne ha a valo etbe ismerkednètek nem pedig a facen. De mèg akkor se lenne biztos h nem csal meg...
2014. nov. 6. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is távkapcsolatban élek és egy távkapcsolat nem így működik. Nem vág fel ilyenekkel egyikünk se, nem flörtölgetünk. Szakíts vele és mondd el neki, hogy igazán elgondolkodhatna mielőtt ilyeneket tesz. Ha most rosszul is esik, hidd el később még rosszabb lenne.
2014. nov. 6. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj, de erre nem negatív, értelmes kommentet nem tudok adni, a negatív meg nem érdekel, szóval... :)
2014. nov. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!