Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki élvezi hogy hűtlen a párjához és izgalmasnak találja hogy a pasi nem jön rá hogy megcsalja?
Az alapkérdésre vissza térve!
Én megnyúznám az ilyet! nem tudom ti hogy vagytok vele de aki vkit megcsal nem való kapcsolatba!
Felvágnám a gerinc vonalában és megnyúznám,szerintetek? :))
Már van párom, nem magyar. De tényleg ilyen a legtöbb hapsi, láttam sok mindent, nem a levegőbe beszélek.
25#
Mindenki aki szert kefélni, szeretne mással is! De csak kevesek olyan bátrak hogy meg is tegyék!
Akit nem "látnak el 3 hétig" teljesen jogosan lép félre!
Olyan bűntudatom lenne, hogy hazavágna valószínű.
Ez egyáltalán nem izgalmas, és csak a beteg embereket izgatja.
Azért gondolom, hogy szociopata, mert nincs benne empátia. Nem érzi át a következményei súlyát, nem foglalkozik másokkal, vagy azzal, hogy kit aláz meg és tipor a porba. Megy a saját feje után és valóban, egyáltalán nem érdekli, hogy mit érez avgy gondol a másik, avgy a közeli hozzátartozói avgy a saját gyermekei...
Pl. volt olyan, hogy a kislánya hetek óta az ágyat nyomta, 40fokos láz+arcüreg+tüdőgyulladás. Ő azonban a szeretőjével elment hétvégére wellneszezni és egyszer sem telefonált haza, hogy él-e még a gyereke...
A férje persze külföldön dolgozik, ebből smemit nem vett észre. Hogy miért nem vál el a férjétől? Mert a szerető keveset keres, nem tudná ezt a szinvonalat lentebb adni és mert tudja, hogy a kislányt elvennék tőle és akkor nem tudná szegényt felhazsnálni az önsajnálatra meg a mártírkodásra. A férje egy korábbi félrelépéséről tud, de erről nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!