Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan nő aki élvezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő aki élvezi hogy hűtlen a párjához és izgalmasnak találja hogy a pasi nem jön rá hogy megcsalja?

Figyelt kérdés

2015. jún. 12. 22:33
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
30%

Az alapkérdésre vissza térve!

Én megnyúznám az ilyet! nem tudom ti hogy vagytok vele de aki vkit megcsal nem való kapcsolatba!

Felvágnám a gerinc vonalában és megnyúznám,szerintetek? :))

2015. okt. 30. 22:28
 32/47 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy ebből is fétis van. Bár nem tudom hogy hogy vágyhatsz ilyenre vagy miben elégülnél így ki, hisz ha ilyen nőd lenne, nem tudnál róla. Így rizikós a dolog, mert mi van ha becsületes az asszony? Dobod? :D
2015. nov. 15. 23:31
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább bűntudatot éreznék. Ha szereti a pasiját nem csalja meg, ha meg mégis úgy alakul akkor inkább szakítsanak és mindkét félnek lehetősége van egy jobb párt találnia.
2015. dec. 20. 01:10
 34/47 anonim ***** válasza:
0%

Már van párom, nem magyar. De tényleg ilyen a legtöbb hapsi, láttam sok mindent, nem a levegőbe beszélek.

25#

2015. dec. 20. 08:41
 35/47 anonim ***** válasza:
Szeeintem van itt sok olyan nő.
2016. jan. 22. 16:22
 36/47 anonim ***** válasza:
26%

Mindenki aki szert kefélni, szeretne mással is! De csak kevesek olyan bátrak hogy meg is tegyék!

Akit nem "látnak el 3 hétig" teljesen jogosan lép félre!

2016. febr. 16. 19:59
 37/47 anonim ***** válasza:
volt itt egy kérdés, "van itt valaki aki más feleségének csinált gyereket?" most nem találom, ott mindenki mesélte hogy mekkorákat szexelt más feleségével barátnöjével.... az lehangoló volt olvasni,hogy senki nem nézi semmibe a házasságot,akik benne vannak föleg. Azért megnyugtató,hogy ez alatt a kérdés alatt hűségesebb emberek válaszai vannak.
2016. márc. 18. 23:24
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
En nem voltam hutlen meg senkihez sem. De tudom,h nem is elveznem. Olyan buntudatom lenne, amit nem birnek elviselni.
2016. máj. 2. 20:55
 39/47 anonim ***** válasza:

Olyan bűntudatom lenne, hogy hazavágna valószínű.

Ez egyáltalán nem izgalmas, és csak a beteg embereket izgatja.

2016. máj. 14. 13:06
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Azért gondolom, hogy szociopata, mert nincs benne empátia. Nem érzi át a következményei súlyát, nem foglalkozik másokkal, vagy azzal, hogy kit aláz meg és tipor a porba. Megy a saját feje után és valóban, egyáltalán nem érdekli, hogy mit érez avgy gondol a másik, avgy a közeli hozzátartozói avgy a saját gyermekei...

Pl. volt olyan, hogy a kislánya hetek óta az ágyat nyomta, 40fokos láz+arcüreg+tüdőgyulladás. Ő azonban a szeretőjével elment hétvégére wellneszezni és egyszer sem telefonált haza, hogy él-e még a gyereke...

A férje persze külföldön dolgozik, ebből smemit nem vett észre. Hogy miért nem vál el a férjétől? Mert a szerető keveset keres, nem tudná ezt a szinvonalat lentebb adni és mert tudja, hogy a kislányt elvennék tőle és akkor nem tudná szegényt felhazsnálni az önsajnálatra meg a mártírkodásra. A férje egy korábbi félrelépéséről tud, de erről nem valószínű.

2016. máj. 14. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!