Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelek arra utalóan hogy a csajomnak más pasija is
van?
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerem és kemény 3 napja járunk de nagyon furcsa velem pl. Úgy érzem nem őszinte velem meg elhallgat dolgokat
Az exe neve hasonlít az enyémre én robi ő norbi
Telefonbeszélgeteések közben csak én beszélek ő eléggé szűkszavú
állj le ezzel a csíráskodással, mert el fog hagyni...
2015. máj. 14. 01:53
3/13 A kérdező kommentje:
Az a 3 nap is idő jó tudom hogy hülyén jön ki ez az egész de én meg most nagyon nem tudok várni
2015. máj. 14. 01:55
4/13 anonim válasza:
G..i ízű a szája,g..i foltos a ruhája,hamis a nézése esetleg nem mer a szemedbe nézni,reszketve ,zavartan beszél hozzád...stb.
2015. máj. 14. 01:57
5/13 anonim válasza:
Vannak közös ismerőseitek?-nem a fb-ra gondolok.Szóval közös társaság?Előbb utóbb valaki fog figyelmeztetni,akár jó,akár rosszindulatból...le kell csekkolni...
2015. máj. 14. 06:04
6/13 anonim válasza:
Az én előző barátnőmnek is volt másik barátja.. Rájöttem abból, hogy voltak napok, amikor minden áron le akart rázni, majd összevissza hazudozott, meg ilyenek. A végén már kénytelen volt bevallania a dolgot.
2015. máj. 14. 08:21
7/13 anonim válasza:
Hogy mekkora problémáik vannak kedves férfitársaimnak!
3 nap után mi a franc érdekel?
Vagytok!
Ennyi!
2015. máj. 14. 14:49
8/13 anonim válasza:
Lehet, csak te hiszed azt, hogy jártok, ő csupán egy jó ismerősnek tekint, akivel - gondolom - le is feküdt. Az baj, ha nem tudtok egymással beszélgetni, ha nincs mondanivalója neked. Ez a nagyobb baj, talán nem vele kellene járnod.
2015. máj. 15. 09:56
9/13 anonim válasza:
a hasonló név nem jelent semmit, nekem az exemet ugyanúgy hívják mint a mostani páromat, baromi gyakori nevük van.
A szűkszavúsága eredhet zavarból is hiszem még nem ismeritek egymást igazán talán kell idő hogy oldódjon, mindenesetre 3 nap pontosabban most már majdnem egy hét eltelte után még tök fölösleges ilyenen aggódni.
Az apró kérések teljesítése mondjuk nem tudom mit takar de furin hangzik
2015. máj. 20. 19:49
10/13 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy nem őszinte veled, akkor hazudik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!