Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől van, hogy írtam csajomnak facebook-on a telefonon a messenger azt jelzi, hogy elolvasta, de a facebook meg azt hogy nem?
Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 09:19
2/4 anonim válasza:
Azért mert a massenger egy kalap fos...nem, még attól is szarabb..egy gané. Na, azért
3/4 anonim válasza:
A messenger kalap fos. 3-a óta elvileg nem támogatott a számítógépen. Ez akkor van, ha egy alkalmazást nem használnak elegen, nem éri meg nekik...
Amíg használtam, én is tapasztaltam hogy hibás, egyéb fura dolgokat csinált még. Képet akartam küldeni, és megnyitotta ugyan, de nem annak az embernek akarta elküldeni, akinek én akartam. :D Ezt rendszeresen. Elég idegesítő.
4/4 A kérdező kommentje:
én telon használom és ezidáig hibátlan volt...csak fura, h ott olvasottként szerepel (ráadásul reális időpontban) az fb meg olvasatlanként hozza ki. A tartalma olyan, ha elolvassa akkor válaszol
2014. márc. 5. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!