Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki élvezi hogy hűtlen a párjához és izgalmasnak találja hogy a pasi nem jön rá hogy megcsalja?
Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 22:33
11/47 anonim válasza:
Hát én ingyen vagyok a viszonyon...
12/47 anonim válasza:
De majd csatlakozom a kamu facemmel, mert az igazival rizikós :-)
13/47 anonim válasza:
Mekkora jól nézhettek ki ha titeket orrbaszájba megcsalnak:D ne csodálkozzatok ha nem vagytok senkinek sem elég jók xd
14/47 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 36 éves nő vagyok, igazi tüzes, szexi idomokkal rendelkező középkorú kujon. Férjemmel 12 éve vagyunk házasok, mellette prostituáltként tevékenykedek, a pénzt amit megkeresek egy külön számlára utalom, amiről a férjem semmit nem tud. 8 éve léptem erre a pályára és ez idő alatt még semmire sem jött rá. A pénzt igazából csak vésztartaléknak gyűjtöm, azért lettem prostituált, mert élvezem, ha idegen férfiakkal és nőkkel dughatok. :)
(nem hirdetésnek szántam)
15/47 anonim válasza:
minden férfi szánalmas aki fizet ezért egy nőnek... 38/F
16/47 anonim válasza:
#14-es:
GGWP. Ez nehezebb mint tp nélkül backdoorozni.
17/47 anonim válasza:
A férjed is megcsal valószínűleg akkor. Bár gondolom hidegen hagy:D
18/47 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen, de van ismerősöm aki igen, szociopata. Én a férjemmel nem lennék képes ilyet megtenni és még utána a szemébe nézni. Van lelkiismeretem.
19/47 A kérdező kommentje:
Leírnád hogy csinálja ez a barátnőd? Hogy oldja meg hogy nem derül ki, és egy férfival csalja-e a párját... Nem biztos hogy szociopata. Vagy másból tudod, hogy az?
2015. júl. 18. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!