Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog az ha kavarsz egy pasival akinek van felesége/barátnője esetleg. Jegyese? De úgy hogy a pasi kezdeményez?!
Én csak annyit mondok, hogy nem fogsz bevágódni a pasi barátnőjénél, az az egy biztos...
Oké, hogy a férfi kezdeményez, de ilyenbe soha nem kell belemenni.
Azt hiszem, hogy itt is mint majdnem minden esetben a kommunikáción múlik a legtöbb, ki mennyire tud nyitottan beszélni a dolgairól (persze a megfelelő emberrel), ki mennyire tudja/meri nevén nevezni a dolgait amikor kell.
1. Ha kikezdett veled, tutti, hogy abban a kapcsolatban valami nincs rendben (nincs kielégítve, nem boldog...)
Én elsőre azt tisztáznám vele, hogy hogy is gondolta ezt, miért is "vagytok ti egymás mellett"
A beszélgetésekből nem minden, de sokszor sok minden kiderül, lehet olyat mond amitől megérted, hogy párja mellett miért kell egy harmadik is (jelen esetben Te). Na ezek után fog eldőlni, hogy lesz e folytatása a kapcsolatotoknak vagy sem, kell e még neked vagy sem. Ha a te vonzalmad is nagy feléje úgy is tud működni a dolog ideig-óráig "csak szex és más semmi" című műsor, persze ezt már te mérlegeled, hogy neked ez mennyire éri meg
A beszélgetés közben a testbeszéd is nagyon árulkodó tud lenni, csak figyelned kell (leginkább az arcát).
Milyen idősök vagytok, ill. hány év van köztetek?
Hat ez az h en is azon az allasponton vagyok hogyha egy kapcsolatba egy harmadik szemely kerul akkor az a kapcsolat amugy sem lehet valami jo! :)
14 ev van koztunk.. :c Bar engem nem zavar..es ot sem zavarja!! Tehat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!