Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen dolog az ha kavarsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog az ha kavarsz egy pasival akinek van felesége/barátnője esetleg. Jegyese? De úgy hogy a pasi kezdeményez?!

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 16:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

8: Ez azért nem alap. Sokan vagyunk, akinek sokkal de sokkal vonzóbb az az ember, akinek több kapcsolata is van, mint akinek senki.

Valahogy egy bizonyítvány ez arról, hogy nagy szerelmi kapacitása van, nagy libiója.;) Ez a élegfontosabb tényező nekem egy férfiban.

2015. máj. 27. 16:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Hat ha neked az a legfontosabb akkor grat :Ddd
2015. máj. 27. 16:07
 13/21 anonim válasza:
60%

Szavaidból úgy érzem, hogy ez a pasi kell neked, csak valamilyen szinten megszólalt a lelkiismeret, nem de? :)

Megsúgom neked, hogy megértelek, annál is inkább, hogy kb. nálam is az lehet a Status quo mint a pasidnál, keresgélni nem keresgélek, de nyitott szemmel járok.

Szóval, ha jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor... hagy bontakozzon ki a dolog, hisz nektek is csak egy életetek van.

A kor engem sem zavarna (hozzá teszem, hogy 38F vagyok :) )

2015. máj. 27. 22:53
 14/21 anonim válasza:
#9-es voltam...
2015. máj. 27. 22:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Ne keress feloldozast

Az a no aki foglalt pasival kezd vagy vele marad magat alacsonyitja le.

Biztos vagyok benne onertekelesi zavara van vagy ronda es buta.

mert egy igazi no soha nem eri be mas maradek pasijaval egy igazi nonek jut sajat ferfi

2015. máj. 28. 09:13
 16/21 A kérdező kommentje:

#13 : igen.ugy van ahogy gondolod! mert belegndoltam a megcsalt no helyzetebe es.... :S igaz amirol nem tudsz az nem faj..de akkoris :Ss

bar... nemtudom melyik a rosszabb... a szereto vagy a megcsalt feleseg helyzete...a feleseg melle este ugy fekszik a ferje h kozben a szeretojere gondol..igaz nem tud rola de akkoris.

vagy pedig a szereto helyzete..estenkent ugy fekszik le aludni h tudja h akit szeret az mas mellett fekszik... :/

2015. máj. 28. 12:19
 17/21 anonim válasza:

#13-as vagyok.

Ezt így nem lehet vizsgálni, hogy kinek a jobb vagy kinek a sz@rabb.

Amiket írtam nem is azért írtam, mert úgy gondoltam, hogy ez mindig így lesz... Én nem az örök incognitósdi mellett szóltam..., hanem azzal kezdtem az írásomat, hogy kommunikáció, beszélgetnetek kell arról, hogy ő mit akar, miért választott téged (is), meddig gondolja, hogy ez így menni fog. Ha az ő szemszögét vizsgáljuk, akkor ugye arra gondolunk vagy gondolok (amit már egyszer írtam is), hogy valami nem kerek otthon, nagy valószínűséggel nem kapja meg azt amire vágyik.

Ha pedig nem tudja még ő sem, hogy mit akar , de mégis bele vág -majd meglátjuk mi sül ki belőle- alapon, úgy a kockázat a kettőtöké. Nyilván vonzátok egymást, azért nem tudtok le mondani egymásról.

2015. máj. 28. 23:20
 18/21 A kérdező kommentje:
Ertem!:) koszonom a valaszt! :))) !!!:)
2015. máj. 29. 18:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát,hallod,nagyon laza dolog!Én nem foglalkoznék ilyen hapsikkal,én az ilyeneket lenézem.
2015. máj. 30. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem biztos,hogy azért foglalkozik veled ,mert a másiknál valamit nem kap meg.Lehet,hogy a másik az igazi neki,s veled csak játszani akar.Az ilyen manusz nem hűséges típus,az ilyenek érzelmi selejtek.Nőben szintén.
2015. jún. 1. 02:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!