Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, és lehet le is fogok bukni. Mit tegyek?
Nagyon kínos dolog, kérlek segítsetek...
Szóval 2 hónapja vagyok együtt a barátommal, ő albérletben lakik egy másik sráccal - aki történetesen az én exem. De ezt a barátom nem tudja, meg nem is voltunk sokáig együtt a másik sráccal.
És pár napja történt hogy a barátom elment néhány napra külföldre, munkaügyben, és az utolsó estén,amikor nem volt itthon, elmentünk páran bulizni, köztük az exemmel. És hát nemtudom, lehet a pia hatására, vagy bármi, de a vége az lett, hogy az ágyában kötöttem ki. Még nem is ez a legnagyobb baj, de másnap a barátom telefonjára ébredtünk, hogy fél óra és otthon van. Persze az exem mondta hogy oké, itthon van, jöhet, de nekem minél gyorsabban el kellett húznom. Sikerült is, csak aztán itthon pár óra elteltével vettem észre hogy nincs meg a gyűrűm-amit a barátomtól kaptam. Arra még tisztán emlékszem hogy amikor az exemmel egymásnak estünk, még rajtam volt, de utána már homály az egész. Azonnal felhívtam az exem hogy keresse meg, és dugja el, de nem találta meg, és ötletünk sincs, hol lehet. Félek hogy a barátom fogja megtalálni, és akkor nem tudok kimászni a dologból. Mit tegyek??? 21/L
Nem csak sok romantikus vígjátékot néztél? Magyarázd már el nekem, egyrészt piásan, mikor éppen félrekúrsz, hogyan nézegeted, hogy még fent van a gyűrűd, aztán hogyan lehet egy gyűrűt elveszíteni eleve, ha nem direkt veszed le.
De dicséretes, hogy nyilván szexet ígértél neki a hallgatásért. És nem is az a bajod, hogy mit teszel a "barátoddal" hanem a pozíciódat véded csak.
Harmadrészt, mekkora lotyó vagy már, hogy két hónap után beleunsz és félredugsz, az exeddel...
"Annyit ígértem neki, hogy ha kanos, szóljon, és akkor kézzel-szájjal szeretem majd... De szerintem ez nem olyan nagy dolog, nem azt mondtam, hogy berakhatja ha úgy gondolja..."
jobb lenne ha te mondanád el, akkor talán nem ütne akkorát mintha sunyiban titkolnátok ezt...
gusztustalan nőszemély vagy szerintem, de ez az én véleményem...
gondolj bele a fordított helyzetbe...te mit reagálnál ha megtalálnád a lakótársad ágyában vagy a közelében a barátnőd gyűrűjét aztán még kiderülne, hogy az exe a lány + megcsalt...
talán jobb is lenne ha megesne veled, talán elgondolkoznál kicsit, hogy mit is tettél...mert úgy tűnik te nem fogtad még fel a tetteid súlyát...
22F
Szerintem idő kérdése és meg fogtok bukni.
És fogtok még inni. Plusz exed. Stb...
Itt az ideje elmondani neki, aztán majd dönt ahogy dönt.
Ha lehet játszunk korrekten, a szabályok betartásával!
Ez de undorító... és te még el akarod sumákolni, az király.
Szerinted milyen kapcsolat az olyan ahol még azt sem tudja szegény, hogy a saját barátnője exbarátjával él együtt ?
Ez annyira alantas kis csillag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!