Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam, és lehet le is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, és lehet le is fogok bukni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon kínos dolog, kérlek segítsetek...

Szóval 2 hónapja vagyok együtt a barátommal, ő albérletben lakik egy másik sráccal - aki történetesen az én exem. De ezt a barátom nem tudja, meg nem is voltunk sokáig együtt a másik sráccal.

És pár napja történt hogy a barátom elment néhány napra külföldre, munkaügyben, és az utolsó estén,amikor nem volt itthon, elmentünk páran bulizni, köztük az exemmel. És hát nemtudom, lehet a pia hatására, vagy bármi, de a vége az lett, hogy az ágyában kötöttem ki. Még nem is ez a legnagyobb baj, de másnap a barátom telefonjára ébredtünk, hogy fél óra és otthon van. Persze az exem mondta hogy oké, itthon van, jöhet, de nekem minél gyorsabban el kellett húznom. Sikerült is, csak aztán itthon pár óra elteltével vettem észre hogy nincs meg a gyűrűm-amit a barátomtól kaptam. Arra még tisztán emlékszem hogy amikor az exemmel egymásnak estünk, még rajtam volt, de utána már homály az egész. Azonnal felhívtam az exem hogy keresse meg, és dugja el, de nem találta meg, és ötletünk sincs, hol lehet. Félek hogy a barátom fogja megtalálni, és akkor nem tudok kimászni a dologból. Mit tegyek??? 21/L

2015. máj. 26. 00:26
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Annyit ígértem neki, hogy ha kanos, szóljon, és akkor kézzel-szájjal szeretem majd... De szerintem ez nem olyan nagy dolog, nem azt mondtam, hogy berakhatja ha úgy gondolja...
2015. máj. 26. 00:45
 12/40 anonim ***** válasza:
85%
Hogy lehetsz ekkora egy undorító, mocskos szajha?!
2015. máj. 26. 00:51
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt a szerencsétlen fiút sajnálom....Minek vagy vele együtt??? Megkérdezném, hogy szereted-e de mivel lefeküdtél a lakótársával aki nem mellesleg az exed és hogy ne mondja el, hogy megcsaltad ígérsz neki még egy kis megcsalást? Szakíts a sráccal, ne kelljen ilyeneket átélnie kérlek.
2015. máj. 26. 00:51
 14/40 anonim ***** válasza:
36%

ez nem olyan nagy dolog? :D

jó nagy liberális ri#anc vagy. hál isten hogy nincs senkim se.

2015. máj. 26. 00:58
 15/40 anonim ***** válasza:
38%

Mit nem értesz, elég egyértelmű, hogy a fél város átment a csajon, az lenne a meglepő, ha olyan szobatársa lenne, akinek nem volt még meg.

2015. máj. 26. 01:10
 16/40 anonim ***** válasza:

Az eset után, meg amit ígértél az exednek, az alapján miféle segítséget vársz tőlünk?

De valahol az exeddel is kitolsz, mert az övé sem lehetsz, pedig ő nyilván ezt szeretné, és kénytelen némi szájjalkézzel dologgal beérni.

Ez olyan, amivel mindenki rosszul járt.

Bármennyire is akarnék, nem tudnék semmi értelmes segítséget adni, bármennyire is próbálom magam a helyedbe képzelni és megérteni téged.

Jobban átgondolnám minden részletét annak, amit írtál, ha nem éjjel 1 óra lenne..... Írj privátot, ha akarsz, majd nappal tisztább fejjel dumálgathatunk erről, hátha...

2015. máj. 26. 01:12
 17/40 anonim ***** válasza:
0%

Mond el neki az igazat, ribike utan ne legyel hazug. Had dontse el a baratod hogy akar-e egy erkolcstelen novel egyutt lenni.

18/L

2015. máj. 26. 01:15
 18/40 anonim ***** válasza:
38%
16-os voltam. Belegondolva, a lényeg lényege, legjobb lenne szakítanod. Ha az exednek megígérted, hogy segítesz rajta, ha kell, a kapcsolatod mellett, akkor teljesen egyértelmű, hogy a jelenlegi párodat nem szereted igazán. Ha meg nem szereted, nem érdemes járnod vele. Ezzel szerintem teljesen rövidre is zárhatjuk a dolgot, ezt javaslom.
2015. máj. 26. 01:21
 19/40 anonim ***** válasza:
74%
"Most mész és átgondolod az életed!"
2015. máj. 26. 01:24
 20/40 anonim ***** válasza:
55%
A kérdés egyértelműen kamu, főleg a kérdező előző válaszát olvasva. Ha elveszett a gyűrűd és a barátod megtalálja, amúgy honnan találná ki, hogy te félrekeféltél?
2015. máj. 26. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!