Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, és lehet le is fogok bukni. Mit tegyek?
Nagyon kínos dolog, kérlek segítsetek...
Szóval 2 hónapja vagyok együtt a barátommal, ő albérletben lakik egy másik sráccal - aki történetesen az én exem. De ezt a barátom nem tudja, meg nem is voltunk sokáig együtt a másik sráccal.
És pár napja történt hogy a barátom elment néhány napra külföldre, munkaügyben, és az utolsó estén,amikor nem volt itthon, elmentünk páran bulizni, köztük az exemmel. És hát nemtudom, lehet a pia hatására, vagy bármi, de a vége az lett, hogy az ágyában kötöttem ki. Még nem is ez a legnagyobb baj, de másnap a barátom telefonjára ébredtünk, hogy fél óra és otthon van. Persze az exem mondta hogy oké, itthon van, jöhet, de nekem minél gyorsabban el kellett húznom. Sikerült is, csak aztán itthon pár óra elteltével vettem észre hogy nincs meg a gyűrűm-amit a barátomtól kaptam. Arra még tisztán emlékszem hogy amikor az exemmel egymásnak estünk, még rajtam volt, de utána már homály az egész. Azonnal felhívtam az exem hogy keresse meg, és dugja el, de nem találta meg, és ötletünk sincs, hol lehet. Félek hogy a barátom fogja megtalálni, és akkor nem tudok kimászni a dologból. Mit tegyek??? 21/L
Ha 2 hónap után ilyesmi történik, nagy valószínűséggel nem lesz ez a kapcsolat olyan hosszú életű amúgy sem. Te is jobban jársz, ha még most véget vetsz neki, mielőtt még bármelyikőtök is érzelmileg komolyabban belebonyolódna- mert ha azt mondanád, hogy annyira nagyon szereted a pasid, csak sajnálnálak, hogy ugyan, eszerint nem voltál még sosem szerelmes.
Mellesleg, ezt a gyűrű dolgot nagyon egyszerű lehet kimagyarázni, elvégre az ő lakásán hagytad ott, bármikor leeshetett az ujjadról és elkavarodhatott volna. De már a kérdésedben megvillogtattad csodás értelmi képességeid, így nem is lepődök meg rajta, hogy egy, a lakásán elveszett gyűrű miatt bepánikoltál :)
Arany szívem Te ebből sehogy nem fogsz kimászni. :D
Amúgy szerintem is kamu kérdés...ekkora rlbanc nincs a világon aki ezt itt így előadná.
Szerintem alábecsülöd, hogy hány ilyen ember van a világon - férfi\nő egyaránt. Persze ettől még lehet kamu, de engem egyáltalán nem lepne meg, ha nem lenne az.
Ha a pasiddal mentél bulizni, hogyan kerültél az exed ágyába?
:-D vagy a pasid is annyira törődik veled, mint te vele???
Az szép lesz mikor este fekszetek a pasiddal az ágyban, az exed meg átfüttyent, hogy le kéne pippantani, mert épp unatkozik....:-D
Én írkálok hülyeségeket??? :-D csak élénk a fantáziám, mint neked!
Legalább vicces vagy! Na menj iskolába!
Szivbol kivanom, hogy bukjal le.
A baratodat nagyon sajnalom, hogy egy olyan sszarralak mellett veszteteg el idot, mint amilyen te vagy.
Ahelyett, hogy megadnad neki az eselyt, hogy boldog lehessen a sajat irhadat mented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!