Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom és nem tudom, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elég durvára sikerült, főleg ahogy lebukott és most esküdözik, hogy soha többé stb-stb és azt állítja, hogy szerelmes belém. A dolog fél éve történt. Lesi minden kívánságom bújik, szóval igyekszik mindenben a kedvemre tenni. Én szeretem és sosem inogtam meg, de most úgy érzem, hogy nem tudom ezt soha megbocsájtami neki. Mit tanácsoltok?
29 éves férfi vagyok.
2014. jan. 12. 14:42
11/13 anonim válasza:
Kitartás, találsz olyat aki tényleg megbecsül!:)
12/13 anonim válasza:
Imádom azokat az embereket, akiben ennyi tartás van! Így tovább. Bárcsak nekem is menne. Szerintem jól döntöttél. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Tartás...háát, igazából hazaértem, bedobtam két pálinkát, pedig nem iszom. Behívtam az ebédlőbe és elmondtam a döntésemet. A vacsit már én fejeztem be. Jobb is volt az íze. Remegtem utána rendesen. Azért kívánom neki, hogy vele ilyen sose történjen meg. Szép éveink voltak, ezekre tisztelettel és hálával emlékszem.
2014. jan. 14. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!