Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatom vissza a párom, aki megcsalt egy húszévessel, de én mégis szeretem?
Ajajj. Ha így kergeted, nem lesz jobb. Nincsenek barátaid, családod aki segíthetne? Ez a pasi elég szemét lehet, tényleg ő kell?
Hát, próbálj meg vele szépen, nyugodtan beszélni, ne pánikszerűen, mondd el, mit érzel, hogy mennyire fontos neked. És kérdezd meg, hogy miért, hogy mit rontottál, vagy rontottatok el, hogy próbáljátok meg helyrehozni. Ne vagdalkozz azzal, hogy te nélküle nem tudsz élni, meg hogy az csak egy gyerek (hozzá képest,- még akkor se ha ez igaz), mert azzal sztem csak elűzöd. Ha te tényleg folytatni akarod, akkor beszéljetek mindenképp.
De én a helyedben tovább lépnék, vagy várnék, (nem hinném h ekkora korkülönbséggel az tartós lesz.)
Gondold végig, hogy tényleg kell e neked egy ilyen, aki ott hagy, egy szinte gyerekért...
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!