Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom és nem tudom, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elég durvára sikerült, főleg ahogy lebukott és most esküdözik, hogy soha többé stb-stb és azt állítja, hogy szerelmes belém. A dolog fél éve történt. Lesi minden kívánságom bújik, szóval igyekszik mindenben a kedvemre tenni. Én szeretem és sosem inogtam meg, de most úgy érzem, hogy nem tudom ezt soha megbocsájtami neki. Mit tanácsoltok?
29 éves férfi vagyok.
2014. jan. 12. 14:42
1/13 anonim válasza:
Nem úgy tűnik az írásod alapján, hogy neked még kéne.Akkor felesleges tovább húznod az időt.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jelenleg az a gond, hogy úgy érzem, hogy az önbecsülésem és közte kellene választanom. Szeretem még, de ezzel a kettősséggel nem igazán tudok mit kezdeni.
2014. jan. 12. 14:48
3/13 anonim válasza:
Nincs itt kérdés, vagy is nem kellene hogy legyen! Azon nyomban lapát. Meg kell tanulniuk az embereknek hogy ezért bűnhődés jár! Te meg szánalmas vagy, ha vele maradsz!
4/13 A kérdező kommentje:
Nem a legkellemesebb válasz, de köszönöm neked is.
2014. jan. 12. 14:54
5/13 anonim válasza:
Vagy elhiszed neki és elfelejted mit tett, vagy visszavágsz és titkolod vagy megmondod neki lesz ami lesz, vagy kidobod és kész.
6/13 anonim válasza:
adj neki egy esélyt és közben benned is tisztázódnak a gondolatok,érzések
az ok az kiderült?
mert azért az is fontos
8/13 A kérdező kommentje:
Okot nem tudott mondani. Azóta sem.
2014. jan. 12. 15:07
9/13 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy soha többé nem vagy képes benne megbízni. Ha vele maradsz, megmérgezi a kapcsolatot a tudat, hogy más f***án volt, vagy hogy mikor fogja legközelebb megtenni, és soha többé nem lesz már ugyanolyan, mint régen.
10/13 A kérdező kommentje:
Megoldódott! Kivágtam. Nincs előírva, hogy nekem nem jár a párom hűsége. Bízni meg már nem tudnék benne többé.
2014. jan. 13. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!