Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom "megcsalt" a hátam mögött! Mit tennétek?
"Megcsalt" a hátam mögött! Ma reggel megnéztem a facebookját (mert gyanakodtam) és beszélgetett egy csajjal, hogy azt a csókot még a nyár végén megkapja, és hogy "kefélni akar egy nagyot" és hogy lemegy hozzá, meg mittudomén... "Ezt akkor a sírba visszük", mert ha nem nézem a beszélgetést, sosem derült volna fény erre az egészre.
Írtam a közös beszélgetésükbe pár szót, aztán kikapcsoltam a telefonom, mert k*rvára nem voltam rá kíváncsi, hogy mit hoz fel mentségként...
Megbocsátottam neki, de leszögeztem, de ettől még mélységesen haragszom rá, és hogy ne várja el hogy megbízzak benne, ne csodálkozzon ha frigid leszek ezután. Kérdezte, hogy mivel engesztelhet ki...-.- Mondtam neki hogy IDŐvel, hogy újra tudjak valamennyire bízni benne.
Kérdeztem, hogy miért?! Nem vagyok elég jó? Megunt? Már nem vagyok elég? Mi van ha a cyberszexből idővel több lesz? De ő ezt nem gondolta komolyan, sosem tette volna meg, csak hülyítette a csajt...
Ő engem szeret, nem akar elveszíteni, neki én vagyok az egyetlen. Nos, én is szeretem őt...
Ő volt az utolsó ember, akiből ezt kinéztem volna... Bizonygattam, hogy ő nem olyan, sosem csalna meg, szeret, etc...
Hát, ennyire, még sosem csalódtam abban, akit a legjobban szeretek... :S
Mit szólnátok, ha a partneretek "cyberszexelne" egy lánnyal, csak azért, mert 170 km-re van, és nem tudtok találkozni?
"a hátam mögött!" - Ezt felesleges volt odaírni, mert mindjárt gondoltuk, hogy nem úgy csalt meg, hogy te tapsoltál hozzá meg tartottad a gyertyát.
Amúgy újabb ékes példája ez a távkapcsolatok értelmetlenségének.
Szerintem ez nem "cyberszex", hanem egy valódi szex előre lebeszélése, csak te rajtakaptad, megakadályoztad.
Azt, hogy mit kéne csinálnod, nem fogom megmondani, csak rád tartozik, a te dolgod. Hogy én mit csinálnék hasonló helyzetben? Azonnal kidobnám. Ha már most kacérkodik a gondolattal, akkor nyilván nem megy neki a távkapcsolat dolog - mondjuk ez sok emberrel így van. Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!