Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt amikor még csak 1 hete voltunk együtt. Ezt most egy év után mondta el, miért csak most jött ki rajta a bűntudat?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 18:15
1/9 anonim válasza:
Talán véletlenül szenteltvizet ivott.
2/9 anonim válasza:
Mert most már nem valószínű, hogy elhagyod. Ő is tudja nagyon jól, hogy ha az eset másnapján elmondja, akkor kipenderíted. Viszont a lelkiismerete meg nem hagyta nyugodni, ami azért pozitív dolog.
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg érett a lebukása, és a jobbik verziót vette elő, hogy inkább tőle tudd meg előszőr.Régi trükk.
4/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy azért mondta mert így már nem szakítanék vele. De, ha akkor megcsalt akkor már magában tarthatta volna, hogy ne essen nekem ez így utólag is szarul.. Gondolom sok ember nem is biztos elején még a kapcsolatában.. Csak sok ismerősöm is mondta, hogy lehet hogy csak most egy évvel később lett lelkiismerete és eddig nem is zavarta a dolog :)
2013. okt. 23. 18:24
6/9 anonim válasza:
Szerintem nagy esélye van annak, hogy valaki buktatni akarta előtted a tagot..
7/9 anonim válasza:
Most érzi azt biztos, hogy nagyon szereted őt.
8/9 anonim válasza:
Sebaj ha valaki 1hetre ra mar felre lep lesz meg folytatas ne aggodj:)) ugyhogy majd hozza szoksz a dolog kezelesehez :)) KITARTAS
9/9 anonim válasza:
nálam is ugyan ez van, csak engem 3hét után csalt meg, és nem is ő mondta el hanem egy srác aki szintén ott volt... ő azt mondta nem akart elveszíteni stb, és h az elején még nem szeretett ennyire... hatalmasat csalódtam:|
egy biztos, hogy ha egyszer történik ilyen a bizalom ami az elején teljesen megvolt, már soha nem lesz olyan....
és azt is lehet tudni hogy aki egyszer megtette másodjára is megfogja... szóval ki tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!