Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen filmeket néztek együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen filmeket néztek együtt a bnőddel, barátoddal?

Figyelt kérdés
Olyan filmeket szeretnék, amiket egyaránt érdekelhet egy fiú is és egy lány is:)
2013. okt. 21. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. okt. 21. 23:38
 2/9 anonim ***** válasza:
attól függ mit akarsz, és az sem mindegy honnan szedted a csajt. Ha dugni akarsz, akkor is 2 alternatíva van, vagy diszkós p1csa, vagy értelmesebb csaj... ha meg már kapcsolatban vagytok akkor szintén más... szal kérdezz könnyebbet. 23/F
2013. okt. 21. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi most a Z világ háborút néztük meg :D Mind2őnek tesztet!
2013. okt. 21. 23:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és egy éve együtt járunk. Jöhet dráma vagy vígjáték, ezeket a kategóriákat szeretjük közösen
2013. okt. 21. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Romantikus történetből nekem ez a favorit. Vigyázat Spoiler veszélyes. :)

http://www.youtube.com/watch?v=ChASCehNaWo

23/F

2013. okt. 21. 23:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel értelmes válasz még nem jött én a Fehér pokolot javasolnám. Nézőpont kérdése, hogy mi. Van benne romantika, dráma, akció. Egyik kedvenc filmem és csak ajánlani tudom.
2013. okt. 21. 23:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Fűrész
2013. okt. 22. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Dráma:

Ha eljön Joe Black, Az időutazó felesége, Benjamin Button különös élete, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Kapj el ha tudsz, Holt költők társasága

Vígjátékot meg találtok annyit, hogy szinte megemlíteni is felesleges bármelyiket is, de azért ajánlanám a Fantozzi 1-3-at. Ennél jobb vígjátékot még nem láttam, pedig nagyon szeretem Bud Spencer, Terence Hill, Eddie Murphy stb. filmjeit is. :)

25/F

2013. okt. 22. 00:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Vígjáték: Brian élete, Totál káosz, Amerika kedvencei.
2013. okt. 22. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!