Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnál a barátoddal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál a barátoddal, ha nem lennél szerelmes, de addig is "míg nincs jobb"?

Figyelt kérdés
Mert én nem, én megmondtam a -mostmár csak volt- barátomnak, hogy szeretem, de nem vagyok szerelmes, és erre azzal jött, hogy de jól megvagyunk, miért nem lehetünk addig együtt, míg nekem nem akad "jobb"... csak szerintem nagyon rossz ötlet ez?
2012. júl. 3. 22:56
 1/9 Dxeno ***** válasza:
Ha már nem ég a tűz,megszokásból sose szabad együtt maradni.. Abból lesz az utálat. Jól döntöttél.
2012. júl. 3. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem jó ötlet.Ha már nem szereted akkor ne maradj vele tehát jól döntöttél.Könnyebb úgy másikat találni is hogyha nincs senkid.
2012. júl. 3. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne maradj vele.az élet túl rövid:)
2012. júl. 3. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mennyi ideig voltatok együtt?
2012. júl. 3. 23:06
 5/9 A kérdező kommentje:
nem olyan sokáig
2012. júl. 3. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Az én volt barátnőm(nek nevezhető az ilyen?) ő eljátszotta ugyanezt. Velem volt pár hónapig, utána meg bejelentette, hogy találkozgat egy fiúval és mivel úgy érzi ő belé szerelmes, ezért maradjunk csak barátok. Én persze szerelmes voltam belé, szóval elmondhatatlanul rosszul esett nekem ez az egész, most már nem szeretem, de viszont nagyon haragszom rá ezért. Inkább össze se jöttünk volna az elején.
2012. júl. 3. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Jól döntöttél, egy ilyen kapcsolatnak semmi értelme nem lett volna. És egyedülállóként könnyebb mást találni.
2012. júl. 3. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
2012. júl. 4. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
2012. júl. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!