Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalt de én mégsem tudom elhagyni mert annyira szeretem, mit tegyek? Megbocsátani nem tudok.
Jobban jársz, ha otthagyod.
Aki egyszer képes volt megtenni, nem fog visszariadni a folytatástól sem.
Függetlenül mindenféle megcsalástól: ne azért legyél valakivel, mert nem bírod ki egyedül, hanem mert szeretitek egymást és jó együtt.
Az igazi kapcsolat akkor jó, ha mindkét fél külön-külön is életképes, de mégis együtt vannak.
Na mármost.
1. otthagyod.
2. megbocsájtasz. De akkor tényleg tedd meg, mert mind a ketten csak szenvedni fogtok. Nem tudjuk a körülményeket, miért csalt meg, kivel, hányszor.
Én 10 éve élek együtt a férjemmel, el tudom képzelni, hogy megbocsájtanék neki. Mert voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, és olyankor könnyen elcsábítható egy férfi. De persze nálunk már van 2 gyerek és közös vagyon, az eléggé visszatartó erő.
Viszont ha nem tudsz már soha többet megbízni benne, akkor minek az egész. Ha egy kicsit késik a munkából már egyből arra fogsz gondolni, hogy egy másik nővel van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!