Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogy bosszuljam meg? Megcsalni, elhagyni nem fogom.

2013. nov. 1. 12:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mert van gyerekünk. Próbáltam már párszor elhagyni, de mindig a lelkiismere
2013. nov. 1. 13:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Mert van gyerekünk. Próbáltam már párszor elhagyni, de mindig a lelkiismeretem győz, mert imádják egymást. Amit bevallott, az különben is régen volt, volt, amit a barátja mondott nekem, de ő tagadta, és úgy érzem most is viszonya van.. csak egy érzés, de ezt éreztem az első alkalommal is. Már le sem hajlandó feküdni velem, de ha megcsalnám- jogosan, akkor ki tudja mit csinálna..
2013. nov. 1. 13:35
 13/17 A kérdező kommentje:

Kösz a privátot, hogy pisáljak a levesébe, te legalább próbálkoztál :D

Ezen elgondolkodom. Már a gondolattól is jobb a kedvem :)

2013. nov. 1. 13:40
 14/17 anonim ***** válasza:
hmm...nehéz helyzet, mivel már van 1 gyerek és ha egy gyerek apa nélkül nő fel, legalább is ha nincs ott az apai kép előtte" akkor egy nyomorult, antiszociális, lelki sérült ember lesz belőle". Tehát ezt meg kell beszélnetek, nem a te és nem is az ő helyzete miatt, hanem a gyerek miatt.
2013. nov. 1. 13:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Nézd! Mindenkinek vannak szükségletei. Aki azt mondja, hogy nem így van az hazudik. Ha nem te adod meg neki a testi örömöket, akkor biztos, hogy más teszi meg helyetted.
2014. jan. 15. 17:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Ácsi, ő nem fekszik le velem! Nekem volna jogom félre menni.
2014. jan. 15. 18:44
 17/17 A kérdező kommentje:
És igen, nyilván van valakije, de a kérdés az mit tegyek.
2014. jan. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!