Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom magam túltenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom magam túltenni azon, hogy megcsalt a párom? Együtt vagyunk, szeretjük egymást, de sokszor eszembe van, fáj és nem tudom magam túltenni rajta. A bizalom sem működik nálam most, vagy még, nem tudom.

Figyelt kérdés
Gyanakodtam egy ideje,aztán le is bukott.Elmentem tőle,aztán rájöttem,hogy nem bírom elhagyni.Nagyon szeretem,hisz családot is tervezünk már.Olyanok írjanak,akik így jártak,vagy vannak,mert azok tudják csak átélni ezt.
2013. ápr. 15. 18:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
engem 6 év után csaltak meg...vagyis jobban mondva hagytak ott, mert belezúgott egy másik lányba. én kiadtam az útját, pedig itt is voltak közös tervek. ne ülj a langyos sz@rban, lépj ki belőle. csak ragaszkodsz hozzá és félsz az egyedülléttől. de még mindig jobb változtatni, mint várni, hogy ő változzon.
2013. ápr. 15. 18:49
 2/21 anonim ***** válasza:
Ez mindig elő fog jönni benned.Kérdés,hogy akarsz-e így élni.
2013. ápr. 15. 18:49
 3/21 anonim ***** válasza:

én házasságból léptem ki így, mert inkább maradok egyedül, mint így egy kapcsolatban

addig lépj míg fiatal vagy, soha nem lesz már olyan, mint volt

sajnos ezzel minden tönkre ment, a bizalmat nem lehet visszaállítani, inkább szakíts, mert ezt nem lehet elfelejteni

2013. ápr. 15. 18:54
 4/21 anonim ***** válasza:

Ott kell hagyni! Hiába a szíved szakad meg, akkor is meg

kell tenned. Hisz oka volt, hogy félrement. Lehet a te hi-

bád, lehet az övé, hogy megtette, de Ő tette meg, övé az

érdem.. Ennyi.

2013. ápr. 15. 19:01
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok már olyan fiatal,32 L vok,ő 34.4 éve vagyunk együtt.Lehet hogy félek az egyedülléttől is igen,de úgy is érzem,hogy nem tudom elképzelni,hogy más pasikkal ismerkedjek,meg elölről kezdeni mindent.Őt szeretem,de viszont így sem jó.Mert nem tudom magam túltenni rajta,pláne hogy a kapcsolatot is tartják,talizni is szoktak havi 2szer,4-szor a munka miatt,de ez hosszú...
2013. ápr. 15. 19:03
 6/21 anonim ***** válasza:
rád is rádférne 1-2 Csernus-könyv. leírod, hogy igen, tudod, hogy rossz, de... csak keresed a kifogásokat, mikor tudod nagyon jól, hogy ez így semmit sem ér. csak gyáva vagy lépni. de akkor meg azt mondom, magadra vess.
2013. ápr. 15. 19:04
 7/21 anonim ***** válasza:
49%

"rájöttem,hogy nem bírom elhagyni."

Csaj vagy, mi? Tipikus női logika. Lehet megcsal, semmibe vesz, de jól néz ki meg gazdag meg "domináns" így "nem tudod" elhagyni. Na mindegy mókás lesz 20 év múlva mikor ül a tévé előtt aztán jön a "szokásos" esti párbeszédetek... "Hozzá egy sört! Varázsszó? Odab*sszak?!" Jelleggel.

2013. ápr. 15. 19:05
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem vesz semmibe.És szeret,ezt tudom,és érzem is,és ő is azt mondja,hogy nem akar ez miatt szakítani.Hát tényleg nem tudom mit csináljak... :(
2013. ápr. 15. 19:11
 9/21 éva62 válasza:
Megbocsájtani lehet,felejteni nem.A férjem viszonya 2 éve derűlt ki.Ma is faggattam! Nem kellene,de oda a bizalom,már minden gyanus....Ha szereted bocsáss meg, ----egyszer ! Kívánom,legyen ez botlás a részéről.
2013. ápr. 15. 19:13
 10/21 anonim ***** válasza:
nem vesz semmibe és mégis szeret?! te tisztában vagy azzal, amit ide leírsz? o.O
2013. ápr. 15. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!