Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom magam túltenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom magam túltenni azon, hogy megcsalt a párom? Együtt vagyunk, szeretjük egymást, de sokszor eszembe van, fáj és nem tudom magam túltenni rajta. A bizalom sem működik nálam most, vagy még, nem tudom.

Figyelt kérdés
Gyanakodtam egy ideje,aztán le is bukott.Elmentem tőle,aztán rájöttem,hogy nem bírom elhagyni.Nagyon szeretem,hisz családot is tervezünk már.Olyanok írjanak,akik így jártak,vagy vannak,mert azok tudják csak átélni ezt.
2013. ápr. 15. 18:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Már azon is el gondolkodtam,hogy én is megcsalom.A lelkemen könnyítene az biztos.Lehet,hogy azután könnyebb lenne,nem?Végül is akkor kvittek lennénk.
2013. ápr. 15. 19:15
 12/21 anonim ***** válasza:
najó. én innentől nem követem tovább a kérdést. tégy, ahogy akarsz. meg sem hallod, amit itt jó páran leírtak neked.
2013. ápr. 15. 19:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Szevasz tavasz lapát.Ezen nem kell gondolkodni nincs min..Megcsalás=árulás.De am biztos nagyon szeret ha másnővel henterget és közben nem is zavarta h neked ez rpsszul fog esni sattara...
2013. ápr. 15. 19:18
 14/21 A kérdező kommentje:
De meghallom,csak nagyon nehéz ez az egész és nem tudom mit csináljak!
2013. ápr. 15. 19:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én nem az a talpraesett típus vagyok,inkább egy normális,szolid,érzékeny csaj.És így nehéz új életet kezdeni...
2013. ápr. 15. 19:23
 16/21 anonim ***** válasza:

hagyd el, ez így értelmetlen.

biztos nagyon nehéz, de látni, hogy tök bizonytalan vagy, szerintem ebből már nem lesz semmi jó.

egyébként NEM SZERET. ha megcsal, nem szeret, fogadd el!

fiatal vagy még, tudsz új kapcsolatot kezdeni. rossz lesz az elején, de ha maradnál még rosszabb lenne..

2013. ápr. 15. 19:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon bizonytalan vagyok az a baj igen.És nem lehet esetleg olyan verzió is,hogy tényleg szeret és megbánta?És rendbe jön minden idővel?Persze ha látom rajta,hogy ő is azon van és bizonyít is.Ilyen nem létezik?
2013. ápr. 15. 19:37
 18/21 A kérdező kommentje:
Na ilyenkor milyen jó lenne látni a jövőt! :) Hogy tudná az ember,hogy mit válasszon,merre haladjon.
2013. ápr. 15. 19:39
 19/21 anonim ***** válasza:
hogy mi legyen azt csak Te tudod eldönteni, de bosszúból ne csald meg, az csak a lelkednek fájna igazán...
2013. ápr. 16. 00:26
 20/21 A kérdező kommentje:
Na ez az,amit nem tudok eldönteni! :( Ez is fáj a lelkemnek eléggé...
2013. ápr. 17. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!