Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki?
Tegnap éjjel egy bulin atomra ittunk magunkat páran. A barátnõm nem tudott jönni a buliba. Az egyik csajjal leléptem és leültünk cigizni. Nagy nevetgélés közben azon kaptuk magunkat, hogy csókolózunk. (tudom, hogy ez egyes embereknek nem számít megcsalásnak, de engem nagyon sértene, ha párom is ezt tenné mással). Nos, én szeretem õt, 11 hónapja vagyunk együtt, eddig semmi ilyesmi nem volt. Nagyon jól müködik köztünk a dolog. Hogyan tudnám könnyen elmondani neki, lehet ugyanolyan a kapcsolat, miután elmondtam?
F/19
Leszólhatsz minket, hogy miért adtunk olyan tanácsot, hogy ne mond el, de az az igazság, hogy 19 évesen még mindenki ilyen naiv! Elárulom, hogy a büdös életbe nem fog megbocsájtani és soha nem fogja elfelejteni ezt a botlásodat! A másik pedig az, hogy ha 1 év alatt eljutottál egy csókig, akkor később sem fogsz tudni ellent mondani a csábításnak! Hülyeség, hogy "véletlenül" volt! Ilyen nincs! Ha meg megdu..d, akkor meg azt mondod, hogy "bocs, de Te estél bele"! Nemsokára dobni fog és ez szívás! Gyerek vagy még...
Ne legyen igazam, de nem egyedül vagyok ezen a véleményen. Nem kell hiú ábrándokat kergetni, hanem logikusan és reálisan kell nézni a dolgokat! Ha a barátnőd csinálta volna ugyanezt, akkor Te csak simán átléptél volna a dolgon...? Kétlem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!