Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel egy bulin atomra ittunk magunkat páran. A barátnõm nem tudott jönni a buliba. Az egyik csajjal leléptem és leültünk cigizni. Nagy nevetgélés közben azon kaptuk magunkat, hogy csókolózunk. (tudom, hogy ez egyes embereknek nem számít megcsalásnak, de engem nagyon sértene, ha párom is ezt tenné mással). Nos, én szeretem õt, 11 hónapja vagyunk együtt, eddig semmi ilyesmi nem volt. Nagyon jól müködik köztünk a dolog. Hogyan tudnám könnyen elmondani neki, lehet ugyanolyan a kapcsolat, miután elmondtam?

F/19

2013. máj. 13. 09:50
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Hiaba bocsajtott meg, ott fog zakatolni az agyaban, hogy mi tortenhetett meg, es mi fog kesobb. Tudod, aki egyszer megtette, meg fogja tenni maskor is... soha tobbet nem lesz olyan a kapcsolatotok, mint regen. Es eleg fiatalok vagytok ahhoz, hogy inkabb keres egy megbizhatot helyetted.
2013. máj. 14. 22:35
 52/57 anonim ***** válasza:
Ha egy év alatt eljutottál egy csókig, még sokra viheted később... nekem ez jutna eszembe.
2013. máj. 14. 22:44
 53/57 A kérdező kommentje:
Lényegtelen. Csak választ szerettem volna kapni a közlési módra (erre az emberek 70%-a szerint ne mondjam el..wtf?) aztán meg ismeretlen emberek elkezdik elemezni a kapcsolatom egy-két mondat alapján, gondolom saját tapasztalatokból kiindulva. :)
2013. máj. 15. 05:05
 54/57 anonim ***** válasza:
Én ugyan azt mondtam, hogy ne mondd el, de ha már elhatároztad, hogy elmondod, akkor bagatelizáld el, és igyekezz az őszinteség részét kidomborítani.Meg azt az ígéretet, hogy igyekszel csak vele menni a koedukált bulikba. Mert azt, hogy nem cigizel, nem piálsz, valljuk be, nem fogod tudni betartani. ( Már azt sem tudtad, hogy ha kapcsolatban vagy, akkor ne smacizz mással, pedig ez könnyebb lett volna...) Csak annyit hadd mondjak még, hogy hasonló "őszinteségben" volt részem annak idején, hét (7) évig gennyedt bennem a tüske, amit így szereztem, és csak a szakítás után múlt el az addig "féltékenység"-nek gondolt paranoia. Azóta férjhez mente, 18 éve élek boldogan, és a férjemre már nem kellett féltékenynek lennem.
2013. máj. 15. 09:53
 55/57 MrHard ***** válasza:

Leszólhatsz minket, hogy miért adtunk olyan tanácsot, hogy ne mond el, de az az igazság, hogy 19 évesen még mindenki ilyen naiv! Elárulom, hogy a büdös életbe nem fog megbocsájtani és soha nem fogja elfelejteni ezt a botlásodat! A másik pedig az, hogy ha 1 év alatt eljutottál egy csókig, akkor később sem fogsz tudni ellent mondani a csábításnak! Hülyeség, hogy "véletlenül" volt! Ilyen nincs! Ha meg megdu..d, akkor meg azt mondod, hogy "bocs, de Te estél bele"! Nemsokára dobni fog és ez szívás! Gyerek vagy még...

Ne legyen igazam, de nem egyedül vagyok ezen a véleményen. Nem kell hiú ábrándokat kergetni, hanem logikusan és reálisan kell nézni a dolgokat! Ha a barátnőd csinálta volna ugyanezt, akkor Te csak simán átléptél volna a dolgon...? Kétlem!

2013. máj. 17. 06:53
 56/57 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd ossze a ket kezed,hogy ilyen baratnod van...
2013. máj. 17. 11:40
 57/57 anonim ***** válasza:
Én a csókot még megbocsátanám főleg ha elmondta őszintén. Ha viszont több volt akkor repül elmondta vagy rájöttem tök mindegy a tett nem megbocsátható számomra.
2013. máj. 17. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!