Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki?
Tegnap éjjel egy bulin atomra ittunk magunkat páran. A barátnõm nem tudott jönni a buliba. Az egyik csajjal leléptem és leültünk cigizni. Nagy nevetgélés közben azon kaptuk magunkat, hogy csókolózunk. (tudom, hogy ez egyes embereknek nem számít megcsalásnak, de engem nagyon sértene, ha párom is ezt tenné mással). Nos, én szeretem õt, 11 hónapja vagyunk együtt, eddig semmi ilyesmi nem volt. Nagyon jól müködik köztünk a dolog. Hogyan tudnám könnyen elmondani neki, lehet ugyanolyan a kapcsolat, miután elmondtam?
F/19
Huh, köszönöm nagyon szépen minddenkinek a válaszát.
Felhívtam, mondtam, hogy holnap el fogok mondani valamit, ha találkozunk. Elmondom a szemébe, alázatosan és azt is, hogy igérem, hogy 10 hónap alatt ez az elsõ és utolsó is. Meg fog bocsátani, mert nagyon szeretjük egymást.
és eddig is elfeledte/tùllépte a kisebb dolgokat, mert pl. az sem volt a legtisztább, ahogy összejöttünk. Kb 2x szedtem fel buliban, másnap dobtam (nagyon hülye voltam, de ez még a 15-16 éves korszakomban volt). Az õ szavával "ilyenkor egy világ omlott össze bennem". Remélem ez nagyon kis dolog, mert szinte nem is emlékszem, vagyis nagyon ködösek a bulis emlékeim.
Nem értek egyet a hallgatással, mivel a csaj (akit lesmároltam) is elég gossip girl tipus, meg volt 1-2 megbízhatatlan szemtanù.
Ki fog dobni :(
Sajnos nem vagy valami megbízható és ezt már többször is bizonyítottad, a leírtak alapján! Én kivágnálak, az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!