Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel egy bulin atomra ittunk magunkat páran. A barátnõm nem tudott jönni a buliba. Az egyik csajjal leléptem és leültünk cigizni. Nagy nevetgélés közben azon kaptuk magunkat, hogy csókolózunk. (tudom, hogy ez egyes embereknek nem számít megcsalásnak, de engem nagyon sértene, ha párom is ezt tenné mással). Nos, én szeretem õt, 11 hónapja vagyunk együtt, eddig semmi ilyesmi nem volt. Nagyon jól müködik köztünk a dolog. Hogyan tudnám könnyen elmondani neki, lehet ugyanolyan a kapcsolat, miután elmondtam?

F/19

2013. máj. 13. 09:50
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
52%

Lányok! Amit nem tudunk, az nem fáj.

Kedves kérdező, ha valóban meg akarod tartani a barátnődet, akkor tanulj az esetből, pl.:ne menj nélküle buliba, ne idd magad atomra, ne engedd, hogy rád másszon egy nő, te se mássz másra, stb. Ezeket a dolgokat meg kell tanulni. Ha most nem mondod el, és nem mérgezed meg a kapcsolatot kisebb hiba, mintha egy ilyen hülye esetre esetleg rámenne a kapcsolatotok. De azt tudd, hogy jössz a lánynak eggyel!!!

2013. máj. 13. 10:07
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt hasonló helyzet, annyi különbséggel, hogy engem csalt meg a párom. Mivel nem mondta el, így csak később tudtam meg. Az a vicc az egészben, hogy éreztem, hogy valami nincs rendjén ("női megérzés" vagy nevezzétek annak, aminek akarjátok) aztán később én jöttem rá, hogy megcsalt. Szakítottunk is végül.

A helyedben odaállnék elé egy csokor virággal és megmondanám neki, hogy nagyon szégyellem magam, ami történt és ígérem, hogy legközelebb nem csinálok ilyet.

Szerintem csak időt fog kérni, hogy átgondolja, de ha okos a párod, akkor értékelni fogja azt, hogy odamentél hozzá és te magad mondtad el neki.

Viszont, ha mástól tudja meg, azzal biztosan elásod magad örökre.

Remélem tudtam segíteni :)

2013. máj. 13. 10:08
 13/57 anonim ***** válasza:
35%
Arra azért számíts, hogy SOHA nem lesz már olyan a kapcsolatotok, mint régen, ha elmondod!
2013. máj. 13. 10:10
 14/57 anonim ***** válasza:

De szerintem még mindig jobb, ha a kérdező áll oda elé és mondja meg őszintén, minthogy egy ismerős akivel bulizott fogja megmondani a párjának nem?

Szerintem az én kapcsolatom is jobban alakult volna, ha megmondja szemtől szembe és nem én jövök rá. Előbb-utóbb kiderül, csak nem mindegy kitől tudja meg.

2013. máj. 13. 10:12
 15/57 A kérdező kommentje:
Héj! Egy ilyen kis semmiségtõl SOHA nem lesz olyan, mint volt? Nem feküdtem le vele, nem is csókolóztunk hosszan, csak egy ici picit..
2013. máj. 13. 10:14
 16/57 anonim ***** válasza:
8%
Egy ilyen kis f.szságot nem mond el az ember a párjának. De még egy félrek.rást sem. Pláne, ha szereti. De te tudod, hogy b.szod el az életed meg a párkapcsolatod.
2013. máj. 13. 10:15
 17/57 anonim ***** válasza:

Nem azon van a hangsúly milyen hosszú volt, hanem a lány önérzetét romboltad ezzel szét. Ő "elengedett" téged bulizni, azért mert megbízott benned.

Engem amikor megcsaltak rögtön az volt az első gondolatom, hogy nem vagyok elég jó és az önbecslésem rögtön 0ra zuhant.

2013. máj. 13. 10:16
 18/57 anonim ***** válasza:
De ha nem mondja el és szereti, hogy tud a szemébe nézni? Én sosem értettem az ilyen embereket. Ha meg a párja mástól tudja meg az mennyivel lesz jobb? Vagy megtudja rákérdez, aztán letagadja? Akkor megint csak a gerinctelenségnél tartunk nem?
2013. máj. 13. 10:18
 19/57 anonim ***** válasza:
69%
Mond azt, hogy: Há de poén volt a múltkor! Egy csajjal dumáltam, aztán megcsókolt az az átkozott. :D Lévén, hogy enyhén ittas voltam a reflexeim már kissé tompultak úgyhogy kellett pár másodperc míg felfogtam mi történik, de aztán lepattantottam a számról, és eljöttem, mert téged szeretlek kicsim. :P
2013. máj. 13. 10:18
 20/57 anonim ***** válasza:
89%

10:00

Például mert ezzel mutatja, hogy hibázni emberi dolog, de ő tanult belőle, és nem azt nézi elsősorban, hogy "megtartsa", mint birtokát, hanem hogy dönthessen a lány.

Nem, nem teszi jóvá, de próbálja, ez egy gesztus.

2013. máj. 13. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!