Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel egy bulin atomra ittunk magunkat páran. A barátnõm nem tudott jönni a buliba. Az egyik csajjal leléptem és leültünk cigizni. Nagy nevetgélés közben azon kaptuk magunkat, hogy csókolózunk. (tudom, hogy ez egyes embereknek nem számít megcsalásnak, de engem nagyon sértene, ha párom is ezt tenné mással). Nos, én szeretem õt, 11 hónapja vagyunk együtt, eddig semmi ilyesmi nem volt. Nagyon jól müködik köztünk a dolog. Hogyan tudnám könnyen elmondani neki, lehet ugyanolyan a kapcsolat, miután elmondtam?

F/19

2013. máj. 13. 09:50
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
67%
bezzeg ha ezt a kérdést egy csaj írta volna ki, akkor már mindenki sz.rrá oltotta volna, meg hogy mekkora r.banc, k.rva stb...
2013. máj. 14. 16:41
 42/57 anonim ***** válasza:
az tuti...
2013. máj. 14. 16:50
 43/57 anonim ***** válasza:
Hát ja...
2013. máj. 14. 17:01
 44/57 A kérdező kommentje:

Nyugodjon meg mindenki!

Valaki ezt írta, hogy ezt eddig is bizonyítottam? Ki vagy te, hogy ilyen infóid vannak rólam? Fogalmad sincs a dologról, mert eddig a kezemet sem tettem más nõre.

Jó hír: nem szakított, de egy idõre elvesztettem a bizalmát. Szerintem a dolog képes arra, hogy megerõsítse a kapcsolatot. De ez volt az elsõ és utolsó, ebben holt-bíztos vagyok!

2013. máj. 14. 17:08
 45/57 anonim ***** válasza:

Sok sikert akkor a továbbiakban!

Ennyit rólatok okostojások... neki szólj neki ne szólj neki blablabla

belőletek is ritka szar tanácsadó lenne...

2013. máj. 14. 17:22
 46/57 anonim ***** válasza:

Mert szerinted a helyzet az, hogy jó megoldást választott?

Azt írja, elvesztette a lány bizalmát "egy időre". Ahan, persze. Az egy dolog, hogy a lány ezt mondja, egy párkapcsolatban senki sem hülye, nagyon is jól tudja, mennyire csapodár a másik, pláne, ha eleve így ismerte meg. Szerintem ezzel mindenki úgy van, hogy kutyából nem lesz szalonna. Akárhogy is erőlködik a srác, a bizalom sosem lesz a régi, mégha tényleg soha többet rá se néz másra, nemhogy csókolózna, hisz sosem tudja bebizonyítani. Úgyhogy marad mindig a bizalmatlanság és a gyanakvás szikrája. Ezért pofáztam, hogy ilyet nem mond el az ember. De majd rájöttök, ha kicsit még éltek és tapasztaltok.

2013. máj. 14. 20:00
 47/57 anonim ***** válasza:
Nem lenne szar tanácsadó mert minden ember és minden kapcsolat más. A kérdezőt visszafogadtam a barátnőm viszont ennél sokkal kevesebbért (facebook flört) kidobta a pasiját... tehát ne általánositsatok.
2013. máj. 14. 20:06
 48/57 anonim ***** válasza:

Na csak jól vigyázz. Ilyenkor szokott kiderülni, hogy ja mégse megy.. nem tudok megbizni a másikban..

A bizalom ugyanis olyan mint a lélek ha egyszer elszállt ritkán tér vissza. Ezek után köztetek semmi nem lesz ugyanolyan. Összeragaszthatsz bármit de mindig tudni fogod hol vannak a törésvonalak. Ettől függetlenül sok sikert.

2013. máj. 14. 20:10
 49/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egy valamivel nem értek egyet. Egyik válaszadó szerint "kutyából nem lesz szalonna". Ezt mire érted? Egy apró megszakadás volt a rendszerben majdnem egy év alatt.
2013. máj. 14. 21:03
 50/57 anonim ***** válasza:

A válasz itt van, a te szavaidban, idézlek:

"eddig is elfeledte/tùllépte a kisebb dolgokat, mert pl. az sem volt a legtisztább, ahogy összejöttünk. "

2013. máj. 14. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!