Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma tudtam meg hogy megcsal a férjem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Két pici gyerekem van,és ma belekukkantottam a férjem facebook oldalába ahol félre nem érthető üzeneteket találtam egy lánytól.Nem tudom mit tegyek,még gyeden vagyok,nem tudom elhagyni sem hisz nem tudom eltartani a gyerekeimet,arról nem is beszélve hogy milyen fájdalmat okoznék nekik azzal ha elhagynám az apjukat.Van valaki hasonló cipőben?2013. márc. 14. 23:50
42/43 anonim válasza:
Hát kedves kérdező! Ez nagyon sajnálatos szomorú gyalázatos dolog történt veled valóban, de viszont a férjed helyében egy tapottat sem mozdultam volna a házból, ha a nagyszüleim nevén lenne max tán rendőrökkel tudtál csak volna engem kirakni onnan, de a rendőrnek azt mek kell indokolni, hogy miért is akarod kitenni mindegy de én a férjed helyében nem költöznék el szó nélkül az biztos. Na meg falhoz állítás örülj annak, hogy az urad ilyen nyugodt természetű, mert ha én sarokba szorítva érzem magam, akkor vagyok csak igazán veszélyes, vagy ha megpróbálnak kiszorítani a territóriumomból.
43/43 anonim válasza:
Ja bocs előző voltam: Viszont ha azt akarod, hogy költözzön el a nagyszülei házából azaz gondolom azt szeretnéd, hogy mondjon le a házról vagy nem? Viszont ha igen, akkor tán meg kéne egyeznetek a gyerektartást illetően is a házáért cserébe nem? Én csak azt kívánom nektek, ha már ide jutottatok, hogy döntsétek majd azért el hogy át kerüljön-e a te nevedre az a ház vagy sem viszont így akkor nem kell gyerektartást fizetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!