Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ma tudtam meg hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma tudtam meg hogy megcsal a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két pici gyerekem van,és ma belekukkantottam a férjem facebook oldalába ahol félre nem érthető üzeneteket találtam egy lánytól.Nem tudom mit tegyek,még gyeden vagyok,nem tudom elhagyni sem hisz nem tudom eltartani a gyerekeimet,arról nem is beszélve hogy milyen fájdalmat okoznék nekik azzal ha elhagynám az apjukat.Van valaki hasonló cipőben?

2013. márc. 14. 23:50
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
A romák nincsenek egyedül úgy mint én,mert a nagymamától az unokatesóig mindenki egy házban lakik :-)én pedig egy cipő vásárláshoz is cipelem magam után a gyerekeket,akik szétszedik a boltot.Amúgy szexelek vele,jó lehet hogy nem minden nap de hét éve vagyunk házasok!nem hanyagoltam el magam,a két gyerek után vékonyabb vagyok mint valaha.biztos vagyok benne hogy ez neki csak egy kaland,annál fontosabbak vagyunk neki.Soha nem hagyná el a családját.ezért nem tudom mit tegyek,az ember két gyerek után már jobban meggondolja!persze megalázkodnni sem akarok hisz így is úgy érzem,mindenki rajtam röhög!
2013. márc. 15. 09:35
 22/43 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a bíztató szavakat,nagyon sokat segítenek!!
2013. márc. 15. 09:36
 23/43 anonim ***** válasza:
Szia! Beszéltél vele?
2013. márc. 15. 11:34
 24/43 A kérdező kommentje:
nem beszéltem még vele,sajnos arra kell gondolnom hogy egyelőre függetlenednem kell tőle és csak azután tudok lépni.Gyeden vagyok,nincs biztositott munkahelyem és a ház amiben élünk,a férjem nagyszüleinek a nevén van.Ha elárulom hogy tudok a viszonyáról akkor el kell hogy hagyjam őt,mert nem hinném hogy meg tudok neki bocsátani,de egyelőre nincs hová mennem és addig hallgatnom kell.
2013. márc. 15. 14:42
 25/43 anonim ***** válasza:
30%
Jó akkor maradj vele és tűrj neki!Amúgy nem is csodálom hogy megcsalt hisz te úgy is mindig mindent megbocsátasz..
2013. márc. 15. 15:40
 26/43 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy megbocsájtok neki de nem cselekszem meggondolatlanul.menjek a híd alá két gyerekkel?vagy netán hajgyjam nála a gyerekeket??!
2013. márc. 15. 15:53
 27/43 anonim ***** válasza:
Nincsenek rokonaid, akik átmenetileg tudnának segíteni, akikhez mehetnél, amíg összeszeded magad? Nem azt mondom, hogy semmiképp nem lehet rendbe hozni ezt a kapcsolatot, mert hát történtek már csodák, de ha most ráhagyod, akkor egész életedben ezt fogja csinálni. Te leszel az otthoni cseléd, az örömöt meg más nők ágyában fogja keresni, mert tudja, hogy megteheti büntetlenül.
2013. márc. 15. 16:01
 28/43 Chello válasza:

Nem tudok válaszolni, ahogyan senki sem tud neked távsegítséget nyújtani ennyi információval.

(Azt kellene legelőször biztosra venni, hogy az állításod igaz, mert hivatalban is rákérdeznek akár személyes információkra és az ügyfelek olyan nyugodtan védik a hamis igazukat, hogy az már hihető)

Kellemetlen lenne, ha mégsem teljesen úgy van és támadólag léptél fel.

Viszont ez a kérdés ami a fejemben tolong mindíg talán elgondolkodtató.

Én úgy látom, hogy a nők igen jelentős része korán kezdi keresni valamilyen párkapcsolat lehetőségét. Azután talán a szülés miatt ( nem tudom meddig halogatható) gyermekeket szülnek (legtöbbször többet is) E- közben olyan anyagi helyzetekben vannak mint az említett példában te is.

Én nem vállaltam gyermeket viszont ez nem jelenti azt, hogy ez helyes lenne. Ezt amiatt írom, mert úgy tudom a gyermekvállalás több évtizedre szóló feladatok és felelősségek halmaza. (Nem egy olyan időszak amin túl leszünk hamar)

És értetlenül állok az előtt a látvány előtt, hogy a nők tömegei önmaguknak mindezen esélytelen helyzeteket összehozzák, majd a jóelőre számítható bajban úgy állnak mintha ilyen ne is történhetett volna meg. Ennyi erővel mit csinálsz ha a férjed nem csal meg csak elhagy és kilép a hátad mögül? Akkor hova mentél volna? Tinédzser gyerekek szokták ilyen flelőtlenül elhanyagolni a várható következményeket (mögötük a szüleik állnak)

Az én véleményem szerint, ha már ilyen helyzetben vagy akkor vállald ezzel együtt amíg nincsenek biztos lépési lehetőségeid (Feltételezve, hogy nem téveszted el és valóban folyamatosan megcsal)

2013. márc. 15. 18:41
 29/43 A kérdező kommentje:
Igazából én nem felelőtlenül vállaltam ezt a két gyereket,mármint anyagi szempontból.közös vállalkozásunk volt a férjemmel,én onnan mentem szülni.Eközben a vállalkozás megszünt és belefogtunk egy másikba,azaz csak a férjem mert én ugye itthon voltam a gyerekekkel.Úgy terveztük hogy ha majd mindkét gyerek ovodába megy én nem megyek el dolgozni mint alkalmazott,hiszen ott a vállalkozás ami elbir még egy embert és bőviteni is lehet hamár ketten vagyunk.Nem nagy vállalkozás ez csak egy kis bolt ami a sajátunk.Na most ha elválok tőle akkor hogyan dolgozhatnék ott?Akkor muszáj valamilyen munka után néznem.Az előző kérdezőnek is válaszolok:nem igazán tudok hová menni csak édesapám segitene rajtam,aki 150 km-re lakik tőlem egy másfél szobás panelban a feleségével és annak lányával.Oda nem tudok hová menni még plusz 2 gyerekkel.De megoldom valahogy,nem vagyok egy elveszett csaj,de a gyerekeimre ha ránézek sirva fakadok!Mit mondjak egy másfé és egy három éves gyereknek,akik imádják az apjukat?nem szeretném hogy ők sérüljenek érzelmileg emiatt!
2013. márc. 15. 23:02
 30/43 anonim ***** válasza:
10%

Jó, látom, döntöttél, egy mártír lábtörlő maradsz életed végéig. Sőt, a családi béke érdekében nem is fogsz szólni a férjednek, csak tűrsz csendben. Pedig még az sem biztos, hogy vége lenne a házasságodnak, ha falhoz állítanád. De valószínűleg attól is félsz, hogy akkor a másik nőt választja.

Most erre nem tudok mit mondani. Valamilyen szempontból érthetőek is az érveid: feláldozod magad a "boldog" család oltárán. Én ezt nem tudnám megtenni, nem tudnám magam élve eltemetni, az biztos, hogy legalábbis leleplezném a páromat és a szemébe mondanám az igazságot. De én nyilván más típus vagyok, nem tudnék egy nem őszinte kapcsolatban élni, ahol nap, mint nap egymás szemébe hazudunk a párommal. De ha te ezzel meg tudsz elégedni, hogy nem ketten vagytok ebben a kapcsolatban, akkor jó. Tényleg te tudod, a te életed. Aztán a gyerekeknek hosszú távon vagy jobb lesz így, vagy nem. Kérdés, hogy ha folytatódik a férjed kicsapongása, meddig tudjátok ezt előttük titokban tartani majd ha idősebbek lesznek.

2013. márc. 16. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!