Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma tudtam meg hogy megcsal a férjem, mit tegyek?
Szia!
Kíváncsi vagyok , hogy döntöttél. De leirom az én esetem. 3 éve voltam együtt a férjemmel, mikor először megcsalt. Megbeszéltük, szeret stb. Aztán megdumált, hogy házaspárt hoz haza, ok, csak nekem ne kelljen beszállni, nem akarok. A következö, hogy férfival akart dugni, elöttem. Ok, csak engem hagyjatok ki. És ez a kapcsolat köztük 5 évig tartott, évente 2-3 alkalommal. Időnként elég késön járt haza a munkahelyéről, mert sok munkája volt. Informatikai vezető egy cégnél, hihető. Aztán egyszer 2 éve elkértem a laptopját este, ő lefeküdt.A képeket ő hagyta nyitva, nem én kerestem meg. Sexképeket találtam róla és egy nőről, midőn a nő hátsóját dugja. Dátumozva voltak, másfél éves volt az első kép. 5 napig vártam, majd akkor kérdeztem. Bevallotta, és elmondta, hogy én mennyivel jobb vagyok, mint a nő, stb.Nem kell neki a nő, mert elhanyagolt kinézetü, csak arra kellett, hogy ott is lehessen dugni-gazdasági igazgató az exem cégénél,engem szeret, bocsássak meg. De adjak pár hónapot és szakit, mert már próbált vele, de a nő megmakacsolta magát. Nem adtam, helyette a válopert adtam be. Erre én lettem a legrosszabb:büdös-mert dohányzom, kövér,rossz feleség, rossz anya, nem tudok főzni stb. 18,5 évig éltünk együtt, minden nap föztem, imádtam és a sex is nagyon jó volt, hetente sokszor. De ezek ellenére is csalt. Válás után 1 évve után összeköltözött a nőjével. Ez fél éve volt, most is együtt vannak. Nem lett volna értelme együtt maradnunk.Azt bántam csak meg, hogy nem az első megcsalás után váltam el tőle 31 évesen Én nem bántam meg, hogy elváltam. nagyon nehéz igy 48 évesen, azóta is egyedül vagyok. Van 2 gyerekem, már nagyok. Jobb igy, mint tudni, hogy bármit teszek, ugyis megcsalnak és még a végén igy is , ugy is én vagyok a hülye. Most egy olyan férfit szeretek, aki együtt él egy nővel 5 éve. Hogy ebből mi lesz nem tudom. Majd kiderül.
Utolsó,azért nem volt semmi a férjed.
1 megcsalást még én is elnéztem, a 23 év alatt.De többet nem.
Már ott kivágta volna nálam a biztosítékot, hogy házaspárt hozott haza.Az meg hogy előtted férfival, undorító...
Ha eldöntöd,hogy megbocsájtasz, akkor egyet jegyezz meg:
soha ne emlegesd fel neki ezt. Megbocsájtani annyit jelent, hogy azt az embert ugyanarra a státuszra helyezzük vissza. Elfelejteni sosem tudod, de megbocsájtani meglehet.
Biztosan én is megtalálom majd azt a férfit, akinek csak én kellek.
Te bizz magadban. Sok sikert.
Megirhatnád, mire jutottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!