Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ma tudtam meg hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma tudtam meg hogy megcsal a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két pici gyerekem van,és ma belekukkantottam a férjem facebook oldalába ahol félre nem érthető üzeneteket találtam egy lánytól.Nem tudom mit tegyek,még gyeden vagyok,nem tudom elhagyni sem hisz nem tudom eltartani a gyerekeimet,arról nem is beszélve hogy milyen fájdalmat okoznék nekik azzal ha elhagynám az apjukat.Van valaki hasonló cipőben?

2013. márc. 14. 23:50
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Nem fogom eltűrni!ma végre döntöttem.Három napja nem alszom mert egyfolytában ezen agyalok!ma este végre falhoz fogom állítani,ha lefeküdtek a gyerekek.majd írok hogy mi volt!
2013. márc. 16. 08:50
 32/43 valook ***** válasza:

Szia!

Kíváncsi vagyok , hogy döntöttél. De leirom az én esetem. 3 éve voltam együtt a férjemmel, mikor először megcsalt. Megbeszéltük, szeret stb. Aztán megdumált, hogy házaspárt hoz haza, ok, csak nekem ne kelljen beszállni, nem akarok. A következö, hogy férfival akart dugni, elöttem. Ok, csak engem hagyjatok ki. És ez a kapcsolat köztük 5 évig tartott, évente 2-3 alkalommal. Időnként elég késön járt haza a munkahelyéről, mert sok munkája volt. Informatikai vezető egy cégnél, hihető. Aztán egyszer 2 éve elkértem a laptopját este, ő lefeküdt.A képeket ő hagyta nyitva, nem én kerestem meg. Sexképeket találtam róla és egy nőről, midőn a nő hátsóját dugja. Dátumozva voltak, másfél éves volt az első kép. 5 napig vártam, majd akkor kérdeztem. Bevallotta, és elmondta, hogy én mennyivel jobb vagyok, mint a nő, stb.Nem kell neki a nő, mert elhanyagolt kinézetü, csak arra kellett, hogy ott is lehessen dugni-gazdasági igazgató az exem cégénél,engem szeret, bocsássak meg. De adjak pár hónapot és szakit, mert már próbált vele, de a nő megmakacsolta magát. Nem adtam, helyette a válopert adtam be. Erre én lettem a legrosszabb:büdös-mert dohányzom, kövér,rossz feleség, rossz anya, nem tudok főzni stb. 18,5 évig éltünk együtt, minden nap föztem, imádtam és a sex is nagyon jó volt, hetente sokszor. De ezek ellenére is csalt. Válás után 1 évve után összeköltözött a nőjével. Ez fél éve volt, most is együtt vannak. Nem lett volna értelme együtt maradnunk.Azt bántam csak meg, hogy nem az első megcsalás után váltam el tőle 31 évesen Én nem bántam meg, hogy elváltam. nagyon nehéz igy 48 évesen, azóta is egyedül vagyok. Van 2 gyerekem, már nagyok. Jobb igy, mint tudni, hogy bármit teszek, ugyis megcsalnak és még a végén igy is , ugy is én vagyok a hülye. Most egy olyan férfit szeretek, aki együtt él egy nővel 5 éve. Hogy ebből mi lesz nem tudom. Majd kiderül.

2013. márc. 16. 17:49
 33/43 anonim ***** válasza:

Utolsó,azért nem volt semmi a férjed.

1 megcsalást még én is elnéztem, a 23 év alatt.De többet nem.

Már ott kivágta volna nálam a biztosítékot, hogy házaspárt hozott haza.Az meg hogy előtted férfival, undorító...

2013. márc. 16. 21:32
 34/43 A kérdező kommentje:
Nos,megvolt a nagy beszélgetés.három napja azt kérdezgeti mi a bajom?miért vagyok ilyen szomorú.nem kellett mondanom semmit csak azt hogy tudod te jól,igen az amire gondolsz!jó így látni engem?Nem,Akkor miért tetted?fél óra szünet után megkérdeztem hogy tényleg nincs mit mondania?Azt mondta nem talál értelmes magyarázatot a tettére,nagyon sokat ivott,tudja hogy ez nem mentség.mindent bevallott és zokogott mint egy pisis gyerek!egyszeri alkalom volt és homályos minden.azt mondta bármit megtesz hogy visszanyerje a bizalmamat,mindent megtesz értünk,nem akar élni nélkülünk!nem tudja visszacsinálni és ha úgy akarominkább ő költözik el,legyen minden ahogy én akarom,csak bocsássak meg neki.már bevonúltam a gyerekszobába aludni de ő még mindíg zokog.nem tudom mit tegyek,annyira össze vagyok zavarva hogy azt el sem tudom mondani!!
2013. márc. 17. 00:43
 35/43 anonim ***** válasza:
legyél erős és ne engedj neki mert hidd el hogy a kèsőbbiekben ki fogja használni hogy meg bocsátottál neki és újra meg fog csalni
2013. márc. 17. 02:02
 36/43 valook ***** válasza:
A világért nem akarom befolyásolni a döntésed. Biztosan van olyan férfi, aki tanul ebből és ezekután csak te leszel neki. Én is megbocsájtottam az elsőt. Aztán jött a többi. Minden attól függ, hogy milyen nőt fog ki. Az enyém a legvégén olyant fogott ki, akit otthagyott a férje, és kellett neki az enyém. Megkapta. Most együtt élnek. Viszont én sajnálom az elfecsérelt 15 évet. Nem mindegy, hogy 46 évesen marad egyedül az ember vagy 31 évesen.Gondold át, hogy eddig biztosan boldog voltál-e. A gyerekek senkit nem tartanak melletted. És a közös ház sem ad boldogságot. Beszélgessetek, de nagyon sokat. Bár ezt rühellik a férfiak, de nagyon.
2013. márc. 17. 13:00
 37/43 A kérdező kommentje:
Ma azt mondtam neki hogy költözzön el egy időre,szó nélkül megtette.azt mondta minden legyen úgy ahogy én akarom,csak bocsássak meg.pénzt tett ki a konyhaasztalra és elment.nem kétlem,most legalább olyan rosszúl érzi magát mint én.látta mekkora fájdalmat okozott,ott álltam összetörten,megsemmisülten.tudom hogy ő egy jó ember és szeret minket,ettől függetlenül nem tudom hogy képes leszek e megbocsátani és tovább lépni.ez a tüske ott marad és tovább mérgezi a kapcsolatunkat...
2013. márc. 17. 17:42
 38/43 valook ***** válasza:

Ha eldöntöd,hogy megbocsájtasz, akkor egyet jegyezz meg:

soha ne emlegesd fel neki ezt. Megbocsájtani annyit jelent, hogy azt az embert ugyanarra a státuszra helyezzük vissza. Elfelejteni sosem tudod, de megbocsájtani meglehet.

2013. márc. 18. 00:33
 39/43 A kérdező kommentje:
kedves valook!köszönöm a válaszaidat és a tanácsaidat.Nagyon sajnálom ami veled történt az nagyon szörnyü!!remélem boldog leszel egyszer,nagyon meglrdemled a boldogságot!!
2013. márc. 18. 15:24
 40/43 valook ***** válasza:

Biztosan én is megtalálom majd azt a férfit, akinek csak én kellek.

Te bizz magadban. Sok sikert.

Megirhatnád, mire jutottatok.

2013. márc. 19. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!