Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy három gyerekes nős férfival. Tényleg nagy bűn ez? Nagyon vonzódom hozzá, nem tudtam ellenállni neki.
Igen, nagy bűn. Nem ítéllek el, és igaz, hogy kettőn áll a vásár, de miért kellene neked/nekem/akárkinek még mélyebbre húzni a lejtőn azt az embert.
Biztosan előadta, hogy otthon nem értik meg, a neje nem szexel vele, a gyerekek kifárasztják stb. De ez nem mentség. Így csak még jobban szétmegy a család, még az esély sincs, hogy rendbejöjjenek.
Nem adott be semmit, nem panaszkodott a feleségére, családjára. Munkaügyben találkoztunk (csak egy projekt, nem egy helyen dolgozunk).
Viszont szerintem nem fog sokáig tartani, nem akarom, hogy kiderüljön...De nehéz abbahagyni, mert jól érzem magam vele.
akárhogy is volt, most igazolást keresel.
semmiképp nem jó ez így. egy párkapcsoaltban az a szép, hogy nem kell félni semmitől (pl. lebukás, botrány). így olyan megalázó, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!