Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem egy három gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy három gyerekes nős férfival. Tényleg nagy bűn ez? Nagyon vonzódom hozzá, nem tudtam ellenállni neki.

Figyelt kérdés
Rosszul érzem magam emiatt, de nem tudok véget venni ennek, nagyon kedves velem, intelligens.
2013. márc. 11. 22:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
hol itt a baj?
2013. márc. 11. 22:29
 2/18 anonim ***** válasza:
48%

kettőn áll a vásár

tehát :nem

2013. márc. 11. 22:31
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
most nyugtassunk meg, hogy minden jól csinálsz?
2013. márc. 11. 22:31
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
jaaa hogy nőőős! nabazz...nem volt szép tőled. de tőle sem. gratulálok...
2013. márc. 11. 22:33
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Igen, nagy bűn. Nem ítéllek el, és igaz, hogy kettőn áll a vásár, de miért kellene neked/nekem/akárkinek még mélyebbre húzni a lejtőn azt az embert.

Biztosan előadta, hogy otthon nem értik meg, a neje nem szexel vele, a gyerekek kifárasztják stb. De ez nem mentség. Így csak még jobban szétmegy a család, még az esély sincs, hogy rendbejöjjenek.

2013. márc. 11. 22:34
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem adott be semmit, nem panaszkodott a feleségére, családjára. Munkaügyben találkoztunk (csak egy projekt, nem egy helyen dolgozunk).

Viszont szerintem nem fog sokáig tartani, nem akarom, hogy kiderüljön...De nehéz abbahagyni, mert jól érzem magam vele.

2013. márc. 11. 22:36
 7/18 anonim ***** válasza:

akárhogy is volt, most igazolást keresel.

semmiképp nem jó ez így. egy párkapcsoaltban az a szép, hogy nem kell félni semmitől (pl. lebukás, botrány). így olyan megalázó, nem?

2013. márc. 11. 22:39
 8/18 A kérdező kommentje:
Milyen igazolást? Ha tényleg így érzek, ahogy írtam, az nem igazoláskeresés, hanem tény.
2013. márc. 11. 22:43
 9/18 anonim ***** válasza:
49%
sikeresen szétszedtetek egy családot. a három gyereket jól elintéztétek. grat.
2013. márc. 11. 23:00
 10/18 A kérdező kommentje:
Az a család egyben marad, nem fognak elválni, nem fog kiderülni. Biztos vagyok benne, hogy ez csak átmeneti dolog.
2013. márc. 11. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!