Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megnézi a nőket, én meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézi a nőket, én meg mindig kiborulok. Borzasztóan fáj. Hogyan kezeljem? Mi lehet a helyes reakció, meddig lehet eltűrni?

Figyelt kérdés

Bárhová elmegyünk,sport,utca, bevásárlás mindegy,azt vettem észre,hogy nagyon nagy hatással vannak rá a nők.Azért írom így, mert nem egyszerűen megnézi őket,hanem érzem rajta,hogy hatással van rá.Voltak már más kapcsolataim is,de még sosem zavart ennyire.

Nagyon sok vitánk volt ebből.A kocsányon lógó szemeket beszüntette,igyekszik normálisan megnézni, de látom rajta,hogy nagy erőfeszítésébe telik.Egyszerűen, ha azt kérem tőle ne bámulja,ne szemezzen, ne flörtöljön, érzem,hogy a lényét veszem el.

Így tehát nekem kell tűrnöm.Borzasztóan szenvedek miatta,egészen mélyen érint.Mit tegyek?

2013. jan. 12. 21:30
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
0%
vélemény: bolhából sikeresen elefántokat gyártottál...
2013. jan. 17. 18:29
 52/56 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet nálatok?:)
2013. aug. 7. 18:55
 53/56 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre a hozzászólásokban, hogy nem értik a kérdést. Itt nem annyiról van szó, hogy a pasi néz... és jön a sok közhely hogy hűséget fogadtam nem vakságot stbstb blabla...

Ez így is van, a pasim nézelődjön nyugodtan, de az hogy Bámul, és szemezget más csajjal (flörtöl) ott mellettem, az teljesen mértékben elfogadhatatlan, tiszteletlen.

Ha mással flörtölünk az félkérés keringőre és úgy hogy mellette van a párja, milyen már az?

Az ilyen pasikmellett álló csajról mindig ez jut eszembe hogy: szegény, mekkora bunkó a pasija, hogy teheti ezt meg vele?

És velem is flörtölt már pasi úgy hogy ott állt a barátnője is, nagyon nem tetszett a dolog és a csajnak se. Nagyon nem normális dolog. Most új barátnőt keres a hármashoz vagy mi?

Most itt nem egy ártatlan nézelődésről van szó, hanem amikor már túlzásba is esik a pasi. (csajok is tudnak ilyenek lenni persze, de azt a pasi lek**vázza és elhagyja)

2013. aug. 9. 07:14
 54/56 A kérdező kommentje:

Mizu 53-as ?Veled is megesett?

Mi még együtt vagyunk,kicsit moderálta már magát.Sajna még néha kijön ösztönből az állat belőle-hiába,ez az igazi énje.

2013. aug. 9. 15:44
 55/56 anonim ***** válasza:

Az esett meg amit írtam, hogy a pasi flörtölt akinek mellette állt a csaja. Hjaj, sajnáltam a csajt, nem flörtöltem "vissza" persze, na de akkor is, milyen pasi az ilyen? Főleg hogy ő kezdeményezi pedig nem is szabad.

Velem úgy még esett meg, hogy barátom tett volna ilyet, szerencsére. :) (egyik sem!) Nézelődjön csak, az megesik persze mindig :D Simán belefér, de nem kell túlzásokba esni. Nagyon diszkréten is lehet azt csinálni. Esetleg be lehet szállni a játékba is és ha látsz egy csinos csajt te mutatsz rá hogy nézd de csini, meg hú annak szép a ruhája de jól áll neki.

Nézzen csak nézzen, de ne flörtöljön már mással, ki is dombán.

2013. aug. 9. 23:01
 56/56 anonim ***** válasza:
Kimaradt egy nem, velem úgy még NEM esett meg :)
2013. aug. 9. 23:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!