Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnézi a nőket, én meg mindig kiborulok. Borzasztóan fáj. Hogyan kezeljem? Mi lehet a helyes reakció, meddig lehet eltűrni?
Bárhová elmegyünk,sport,utca, bevásárlás mindegy,azt vettem észre,hogy nagyon nagy hatással vannak rá a nők.Azért írom így, mert nem egyszerűen megnézi őket,hanem érzem rajta,hogy hatással van rá.Voltak már más kapcsolataim is,de még sosem zavart ennyire.
Nagyon sok vitánk volt ebből.A kocsányon lógó szemeket beszüntette,igyekszik normálisan megnézni, de látom rajta,hogy nagy erőfeszítésébe telik.Egyszerűen, ha azt kérem tőle ne bámulja,ne szemezzen, ne flörtöljön, érzem,hogy a lényét veszem el.
Így tehát nekem kell tűrnöm.Borzasztóan szenvedek miatta,egészen mélyen érint.Mit tegyek?
Véleményem, hogy túlérzékeny vagy! És most a semmi bánt, mert egy nézés vagy akár egy flört semmi! Tudod nem szólít meg senkit, nem megy oda senkihez, akkor meg mi a bajod? bolhából csinálsz elefántot - megrontod az érzéseidet és kiölöd belőle és magadból is az érzést!
Mit tegyél? - semmit, foglalkozz vele többet, hogy jobban érezze, hogy szereted és mindent megtennél érte, legyél odaadó és nem odamondó!!!
TŰRÉS: ezt nem értem, hogy mit tűrsz, mert magadnak kreáltad a gondot, olyan dolgon akadtál fenn, amin az emberek többsége nem akad fenn.... egyébként, egy életen át lehet tűrni, mert egy igazi FÉRFI megnézi a nőket már 5 évesen és a halálos ágyán is mosolyra gerjed egy dekoltázs láttán! És az a dekoltázs valószínűleg nem a Tied lesz!!! DE ettől még Ő hűségesen leélte veled az életét! Hát erről ennyit, Ne borulj ki, mert ez semmi! Szeresd és Szeretgesd - mindketten értékesek lehettek egymásnak! :-O
:_)) túlérzékenykeded a dolgot. nincs semmi gondod hát csinálsz valamiből
Most először van melletted egy igazi kan és nem tudod kezelni a saját érzéseidet! Mász rá és mutasd meg ki a nő!
szerintem a Te hibád lehet. Úgy gondolom bizonytalanságba tartod a párod és az Ő alaptulajdonságai felerősödtek, így reagál arra, hogy nem érez téged egy teljesen biztos pontnak. Úgy érzi nem számíthat Rád!
Lehet, hogy szavakkal teszed ezt, de lehet, hogy valamilyen magatartással vagy tettekkel! A párod úgy érzi nem elég neked! Erre neki ez a reakciója, ami tudat alatti, DE egyébként egy FÉRFItól teljesen egészséges.
Azért írtam ezt le, mert hasonló cipőbe jártam. De megoldódott, magamhoz kötöttem egy életre és nem engedem el soha... :-))
41N
ne haragudj, hogy nő létemre téged hibáztatlak. sorry
43N
Sok igazságot olvastam. Próbálok én is segíteni rajtad, hozzátenni valamit.
Szerintem azért nem érdekli, hogy Te is nézelődöl, mert Ő teljesen megbízik benned és szeret! Te őt szereted, de ilyen gyerekes dolgok miatt nem bízol benne 100%-osan! Ezt Ő érezheti és felerősíti benne a nézelődést!
61 %-os válaszoló egymás után többször, köszönöm, egyből is megértem amit mondani akarsz nekem.
Nem gondolom, hogy egy férfit az tesz igazi férfivá,hogy más nőket kíván mellettem.És azt sem, hogy a kicsapongó természete miatt én lennék a hibás.Ő a kujon,nekem meg ezt valahogy túl kell(ene) élni.Nekem nem fsz kell, hanem ember.
Úr Isten,de sok hülyeség van itt.
Néhány dolgot leszögeznék: nem a szépség idegesít.A szebbnél is van szebb,sőt,szerintem mindenkinek más a szép és a vonzó.Erre recept nincs.
Az idegesít,hogy a legyet is röptében megdugná,miközben no tisztelet.
Nyavalygás: hát ja, az van,és egyre rosszabb lesz, az ő viselkedése miatt.
És még egy:engem ez nem versenyre gerjeszt,hanem eltávolít tőle.Nem ,hogy szex kifulladásig, hanem kifejezetten undor kialakulása.
Hát hülyeség az van itt bőven, és ebből a kérdező sem mentesül…
Ha nem tisztelne, akkor nem fogná magát vissza, ahogy írtad – erről ennyit szerintem.
MÉG mindig nem érted, hogy nem versenyeznek kell a férfiakért… Ez a férfi már rég a tied lehet! És nem azért kujon a férfi – mert megnézi a nőket és nem azért nézi meg az összes nőt, mert meg akarja őket dugni! A kicsapongó természet persze az nem itt kezdődik Drága!
Ezt neked nem túl kell élni, rosszul gondolod. Szeretettel és nem harccal mindent elérhetsz a szeretet férfinál! Tudod ilyenkor sem a férfi gyomra, sem a farkára gyakorolt hatás nem számít! Ha szereted, Ő ezt érzi és változni, változtatni fog, DE ne várj egyik percről a másikra csodát. Melletted van... szerintem neki sem csak pna kell, hanem TE! Ne mérgelődj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!