Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megnézi a nőket, én meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézi a nőket, én meg mindig kiborulok. Borzasztóan fáj. Hogyan kezeljem? Mi lehet a helyes reakció, meddig lehet eltűrni?

Figyelt kérdés

Bárhová elmegyünk,sport,utca, bevásárlás mindegy,azt vettem észre,hogy nagyon nagy hatással vannak rá a nők.Azért írom így, mert nem egyszerűen megnézi őket,hanem érzem rajta,hogy hatással van rá.Voltak már más kapcsolataim is,de még sosem zavart ennyire.

Nagyon sok vitánk volt ebből.A kocsányon lógó szemeket beszüntette,igyekszik normálisan megnézni, de látom rajta,hogy nagy erőfeszítésébe telik.Egyszerűen, ha azt kérem tőle ne bámulja,ne szemezzen, ne flörtöljön, érzem,hogy a lényét veszem el.

Így tehát nekem kell tűrnöm.Borzasztóan szenvedek miatta,egészen mélyen érint.Mit tegyek?

2013. jan. 12. 21:30
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
32%

Nem, az a gond(od), hogy ilyen nagy tragédiaként éled meg, hogy igen, a barátod másokat is szívesen megkúrNA, nem csak téged. Azt nem venném semmibe, hogy viszont nem teszi meg, akármennyire is szeretné (a férfiak 90%-a fejben) és kitart a monogám kapcsolata mellett.

Mielőtt jönne a további: A férfiak nem nők. Gondolom már tudod, hogy külsőleg nem, de fejben sem. Elnézést ha durván lekezelőnek tűnt az írás.

2013. jan. 12. 22:21
 12/56 A kérdező kommentje:
11 nem lekezelő,figyelek.
2013. jan. 12. 22:30
 13/56 A kérdező kommentje:
11,arra célzol,hogy ez a férfiak esetében normális?H minden nőt megkúrnának?
2013. jan. 12. 22:32
 14/56 anonim ***** válasza:
61%

Aki megteheti, igen. A rondák meg a szerelemre vágynak.

De nem azt mondom, hogy férfi nem lehet szerelmes, csak amikor a fülemben érzem a bizsergést, annyira oda vagyok a lányért, akkor is, ha jön az utcán szemben egy nőstény, akit normál esetben is megdugnék, ha nem lenne a barátnő és nem lennék szerelmes, akkor fejben akkor is megdugNÁM nővel az oldalamon, szerelmesen. Ezt az infót fejben lekönyvelem, borítékolom és visszatérek a páromhoz.

2013. jan. 12. 22:35
 15/56 A kérdező kommentje:
Ha kívülállóként nézem, nagyon sok férfi normálisabbnak tűnik ebből a szempontból,mint az én barátom.
2013. jan. 12. 22:38
 16/56 anonim ***** válasza:

Ő ilyen, nem is hiszem, hogy meg fog változni.

Neked van igazad, kérdező, nem minden pasinak ennyire lételeme a flörtölés egy kapcsolaton belül, de vannak ilyenek is. Nem hiszem, hogy emiatt nem szeretne, próbál is változni a kedvedért, de nem hinném, hogy igazából sikerül neki.

Te tudod, hogy ezt bírod-e, hogy bírod és meddig. Elviseled, vagy keresel valakit, aki ilyen szempontból hozzád jobban illik.

2013. jan. 12. 22:44
 17/56 anonim ***** válasza:
Most flörtöl is (mert ez a kérdésben is ott van, meg az előttem lévő is említette), vagy csak néz?
2013. jan. 12. 22:47
 18/56 anonim ***** válasza:
Az írta a kérdező: "ne szemezzen, flörtöljön"
2013. jan. 12. 22:49
 19/56 anonim ***** válasza:
Csakhogy aztán a flörtről egyáltalán nem volt szó, azért kérem a kérdezőt pontosítson.
2013. jan. 12. 22:50
 20/56 A kérdező kommentje:
19, flörtöl szemmel. Igen
2013. jan. 12. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!