Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megnézi a nőket, én meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézi a nőket, én meg mindig kiborulok. Borzasztóan fáj. Hogyan kezeljem? Mi lehet a helyes reakció, meddig lehet eltűrni?

Figyelt kérdés

Bárhová elmegyünk,sport,utca, bevásárlás mindegy,azt vettem észre,hogy nagyon nagy hatással vannak rá a nők.Azért írom így, mert nem egyszerűen megnézi őket,hanem érzem rajta,hogy hatással van rá.Voltak már más kapcsolataim is,de még sosem zavart ennyire.

Nagyon sok vitánk volt ebből.A kocsányon lógó szemeket beszüntette,igyekszik normálisan megnézni, de látom rajta,hogy nagy erőfeszítésébe telik.Egyszerűen, ha azt kérem tőle ne bámulja,ne szemezzen, ne flörtöljön, érzem,hogy a lényét veszem el.

Így tehát nekem kell tűrnöm.Borzasztóan szenvedek miatta,egészen mélyen érint.Mit tegyek?

2013. jan. 12. 21:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, ha ezt csinálja a szemem előtt, akkor mit csinál a hátam mögött.Teljesen bizalmatlanságot gerjeszt bennem.
2013. jan. 12. 23:13
 22/56 anonim ***** válasza:

Szemmel flörtöl? Csak bennem merült fel WTF?

Ha nem vagy ott, nem hiszem hogy többet csinálna ennél - magamból kiindulva.

2013. jan. 12. 23:15
 23/56 anonim ***** válasza:
55%

40L

nekem is ilyen a párom, megnézi a nőket. De én már megfigyeltem, hogy nemcsak a nőket nézi, férfiakat, gyerekeket, autót, motort, ...stb.

Olyan mint egy radar, rengeteg infót vesz.

sztem semmi gond nincs a pároddal.

Én is hasonlóan érzem magam általában mint Te, pedig nem vagyok mai csirek - de tudom, hogy mindenki néz, mert ez egy alapvető dolog. Az, hogy kocsányon lóg a szeme, azt csak belegondolod mint ahogy én is.

A lénye TE vagy szerintem, mert ha neki más kellene és olyan lenne, akkor a farka után menne...

Szerintem jó szóval el lehet intézni ezt a problémát, viselkedj úgy mint egy igazi nő, lássa rajtad, hogy szebb vagy és szebbnek is érzed magad mindenkinél.

2013. jan. 13. 00:02
 24/56 anonim ***** válasza:

szerintem a hátad mögött is maximum néz a Drága!

Ne nézz, ne gondolj bele egy nézésbe dolgokat, csak hergeled magad és az egész a szerelem/szeretet/érzések rovására megy

2013. jan. 13. 00:04
 25/56 dögimama ***** válasza:
figyelj, az igazi férfira a nők nagy hatással vannak. egyszerűen ne vedd észre, ne csinálj belőle gondot. Egy dolgot ne felejts el, nem szép dolog a párodnak még a szeme járását figyelni! Gondold el, hogy ő, hogy érezheti magát. Hogy lehet úgy végigmenni az utcán vagy bárhol, hogy ne nézz rá valakire, vagy ne ragadjon meg valamin a szemed. Arra még nem is gondoltál, hogy nemcsak a nőket nézi, hanem mindent néz. Vagy lehet, hogy túlságon zárkózott és amikor új ingerek érik, akkor feltöltődik....
2013. jan. 13. 00:15
 26/56 anonim ***** válasza:
12%

36N

Nem értem mit szenvedsz??? Miért baj, hogy megnézi a nőket, örülj neki, hogy nem a férfiakat nézi!

Másrészt aki meg akar valakit csalni, azt nem a szemed előtt teszi...

Most vagyok a 8-ik komolyabb kapcsolatomba, két gyereke stb. - eddig a 8-ból 7 csalt meg.... 7!!! Tudod, őszintén mondom, egyik sem nézte a nőket, sőt úgy ment el mellettük, hogy majd fellökte őket, aztán volt, hogy rajtakaptam őket, volt, hogy árulkodó nyomok voltak, volt, hogy a szerető nem bírta és jelenkezett, hogy megcsalnak - persze nem hittem - de amikor a randira hárman érkeztünk akkor már nyilvánvaló volt.

tehát maximális nyugalom... amelyik kutya ugat, az nem harap...

2013. jan. 13. 00:23
 27/56 sz.detti81 válasza:

Kezelés: szex vele, amíg bírja

Reakció: nem foglalkozni vele, sztem van fontosabb dolog az életbe, minthogy ki-mit néz

Tűrés: ez nem tűrés kategória, a tűrés az amikor a pasi megcsal és tudod, vagy amikor kocsmázik minden nap, vagy amikor eljátsza a családi pénzt...

Teendő: elfelejteni, hogy ez valaha is gond volt számodra és ezt szóvá is tetted. Sőt tagadni, hogy vitatkoztál vele erről...

31L

2013. jan. 13. 00:28
 28/56 anonim válasza:

Nem a lényét veszed el, hanem a szeme világát!

Mit szólnál, hogy Ő azt szeretné, hogy fiúson öltözködj, hogy a férfiak ne nézzenek téged? sztem nem örülnél.

Van egy tüzes pasid, aki mivel veled van, téged szeret, neked tűr. Írom azért, hogy tűr, mert szerintem nyavalyogsz. Te azt szeretnéd, hogy csak egy Nő legyen a világon, egyetlen egy és az Te legyél.

Azért érint mélyen, mert vannak tőled szebb és jobb nők is. DE ez a pasi veled van és melletted viselkedik.

47N

2013. jan. 13. 00:37
 29/56 anonim ***** válasza:
26%
Sztem, Te is megnézed a férfiakat, sőt flörtölsz velük!!! Ezért figyeled a párodat, hogy merre néz!
2013. jan. 13. 00:39
 30/56 anonim ***** válasza:
17%
Borzasztóan szeretheted ha ennyire fáj, hogy ránéz valakire. Hidd el, hogy tapasztalatból mondom megbízhatsz ebbe a típusú férfiba, mert egy dolgot nem hagyott ki belőle az ISTEN az őszinteséget, az egyenességet! TEhát bízz benne és nyugalom. Ja és sok szex, mert az egészséges...
2013. jan. 13. 00:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!