Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Válságban a kapcsolatom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válságban a kapcsolatom, mit tegyek? (Lent kifejtve)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

20 éves egyetemista srác vagyok, azaz még csak most szeptembertől egyetemista. Van egy hamarosan (novemberben) 1 éves kapcsolatom. Szeretjük egymást, legalább is én így érzem, azonban gyűlnek a gondok. A problémák ott kezdődtek, hogy nyáron találkozgatott egy gyerekkori barátjával. Ez így önmagában persze nem gond. De amikor felmentek kettesben a szobájára videózni meg mit tudom én mi gyerekkori szarokat nézni, míg én melóztam, nagyon kiakadtam rá. Ő persze azzal takarózott, hogy én betegesen féltékeny vagyok és nem bízom benne, hiszen ő sohase csalna meg. Itt kezdődött az, hogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni ezekre a dolgokra.

Az egyetem miatt fel kellett költöznöm Pestre, így most jó 200km van köztünk. Persze minden hétvégén hazamegyek, és akkor csak vele vagyok. AZonban 2 hete történt, hogy lett egy új barátja. Eleinte nem érdekelt, haverkodjon nyugodtan, nincs abban semmi rossz. Azonban tudomásomra jutott, hogy ők miről beszélgetnek. Kérdőre vontam őt is és a srácot is (a pasi nyíltan lökte a flörtöt). Ennek az lett a következménye, hogy én ne szóljak bele, hogy ő kivel barátkozik, és betegesen féltékeny vagyok... bla bla. Még aznap este egy olyan üzenetet írt neki, hogy ez az incidens megerősítette a barátságukat, de ezt egy elég félreérthető környezetben. Az óta én teszem, mint ha nem is érdekelne a dolog, azonban további érdekes üzenetek jutottak tudomásomra. Ezen üzenetek tartalma egyre privátabb, és egyre közelebbi kapcsolatra utal. Egy példa amikor a srác írta, hogy randizni meg egy lánnyal, a párom erre azt reagálta, hogy irigyli a lányt. Nekem párom azt mondja, mennyire szeret és én vagyok a mindene, és velem tervez jövőt, ill. azt, hogy nem jön be neki a pali, meg fiatalabb is bla.

A kérdésem az, hogy most én reagálom túl, vagy szakítanom kéne?

Mellesleg annyira szeretem, hogy nélküle nem tudnék élni, de papucs sem leszek akit jól átbasznak a háta mögött.

Előre is köszönöm szépen azok válaszát akik végigolvassák, és próbálnak segíteni.

Egy kétségbeesett srác.

2012. okt. 4. 13:38
1 2 3 4 5 6
 41/54 agi91babe ***** válasza:

Az előző hozzászólónak:

Érdekes amiket írsz, klassz, ha így vagytok,de én biztos vagyok benne, hogy elveszne a vágy részemről ha minden ennyire ki lenne terítve kettőnk között.A szexualitás fenntartásához kell némi távolság, némi elérhetetlenség mindkét részről.Kellenek határok, fizikailag és lelkileg is.Valóban nem kezelheted legjobb barátodként,mert egyszer csak azzá fog válni.Viszont a genetika és az ösztön sokkal erősebb mint a tudatos döntéseink.A nők a dominánsabb védelmező, szexuálisan sikeres partner keresésére és megtartására vannak programozva, a férfiak pedig a potenciálisan legegészségesebb nőre.Ezt sosem szabad elfelejteni.És bizony hosszú távon kell némi "taktika", de legalábbis ésszerűség egy társas kapcsolatba....

2012. okt. 4. 17:08
 42/54 anonim ***** válasza:

"Ez az ember így gondolja, ő ezt tapasztalta, ez az ő dolga. Én meg egy 2 éves kapcsolatban vagyok benne (lány)"

Én egy 15 éves házasságban vagyok benne. (Férfi.)

Egy 21 éves nőként nagyon szép dolog tőled, hogy érdekel egy férfi lelke, de majd ha valódi eredményeket mutatsz fel ilyen téren (pl. felépítesz egy családot), akkor újra visszatérünk a kérdésre, nagyon sok sikert és örömöt kívánok hozzá. Vannak olyan dolgok, amelyekben az életkor nem számít, én soha nem beszéltem lekezelően senkivel, aki rangban, végzettségben vagy életkorban elmaradt tőlem. Például elfogadom a véleményed a csillagászatban. De a személyes tapasztalatok terén egy 21 éves LÁNY értékítélete gyönge lábakon áll.

"Lehet valakinek 6 diplomája, meg 3 nyelvvizsgája, ha emberileg a talpam alatt van..."

Tehát aki művelt és iskolázott, az emberileg csak rossz lehet?

"vagy mondjuk, ha nagyképű, és az eredményeivel kérkedik, hivalkodik...na az taszító...azt már tényleg nem tudom megkívánni."

Ellenkezőleg, csak te a saját szintednek megfelelően definiált "lelki" eredményekért vagy oda. Amikor a barátod sír neked, az is hivalkodás.

"Az, hogy valaki művelt és iskolázott, csak hab a tortán."

Tehát rettenetes, ha valaki eredményeket tud felmutatni, amikre büszke.

"A lényeg az hogy milyen a szíve és a személyisége."

És abból a gyerekednek tudsz enni adni? Szerenységleves jószívűség-főzelékkel?

"És ha a szíve a helyén van, és SZERÉNY, majd akkor lehet értékelni mindenkit az elért eredményeiért."

A "szerény" jelző tipikusan leírja a témát. Szerény tudás. Szerény iskolázottság. Szerény ismeretek. Szerény méretek.

És te állítólag erre vágysz.

Na, ezért mondom, hogy még talán nem ártana tapasztalni valamit az életből.

2012. okt. 4. 17:17
 43/54 anonim ***** válasza:
Ági, teljesen jól megfogalmaztad. :)
2012. okt. 4. 17:20
 44/54 A kérdező kommentje:
A hosszan válaszoló férfinek is igaza van egyébként. Ha elvonatkoztatunk a témától, épp a felnövéssel "küzdök". Nem akarok felnőni ténylegesen, mert az megannyi gond, probléma. Tudom az élet ezek leküzdéséről szól, de ha még azt sem tudom ki vagyok és mit akarok, addig nem akarok tényleges felnőtté válni. És igen lehet emiatt várom ismeretlen emberek ötleteit ahelyett, hogy megmondtam volna neki, hogy mi a helyzet. Van mit tanulnom és azt hiszem most rengeteg olyan dologgal szembesültem, ami igaz, és nekem is át kell rajta esni... azt hiszem ideje felnőni.
2012. okt. 4. 22:36
 45/54 agi91babe ***** válasza:

Kedves kérdező, rémisztő meg nehéz, de az a nagy büdös helyzet, hogy nem előbb tanulunk és utána felnövünk, hanem fordítva. A tanulástól és kudarcoktól növünk fel. Tehát sajnos nem nagyon van mit eldöntened, inkább hozd ki magadból és a helyzetekből a maximumot.

Majd azért érdekelne minket, hogy mi lett a leányzóval..

Sok sikert ;)

2012. okt. 4. 22:59
 46/54 anonim ***** válasza:
67%

Kedves hosszan válaszoló férfi! A nejed 15 év után is elhagyhat, bár az írásodból ítélve kapott már pár pofont, nem biztos, hogy merne szólni bármiért is.

Gyerekről itt szó sem volt, de érdekes, hogy felhoztad, gondolom a gyermeked is kapott már pár apait, mert normális embernek ilyen nem jut eszébe, mert nekem a szívem szorult össze miközben csak olvastam, te pedig képes voltál hidegvérrel leírni. Na most akkor ki a nem normális?

De persze akinek érzelmei vannak az egy szar ember. Szóval szerinted neked jogod van szélsőséges esetekben kezet emelni az állítólagos "szeretteidre", de a nő csak főzzön, meg takarítson vele.

Könnyű a tökéletes család képét fenntartani, ha testileg, vagy akár csak lelkileg terrorizálod őket. Persze lehet, hogy rosszul látom a helyzetet, az igazat csak te tudhatod, de az írásaid tele vannak erőszakkal, amit pont a gyenge emberek alkalmaznak.

A kérdező 20 éves, a saját korosztálya talán mégiscsak megfelelőbb tanácsokkal látja el. Te nem tudod milyenek a mai fiatalok, nem MOST élsz fiatalként, nem látsz bele kellőképpen a dolgokba. Nem is kell, ha ennyire szuper életed van, mert te ennyire jól csinálod, de akkor miért foglalkozol másokéval?

2012. okt. 5. 07:56
 47/54 anonim ***** válasza:

Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen szinten vagy.

Azzal kezdtem, hogy a fizikai erő alkalmazása végletes és kerülendő dolog. De vagy nem tudsz értően olvasni, vagy sértődött és emiatt gonosz vagy.

Számodra szimpatikusabb elképzelés a számba adni soha nem állított dolgokat, mert így próbálsz a magad kis egyszerű szintjén tipizálni, kategorizálni. Csak az a baj, hogy nem megy.

Ez egy nagyon közönséges, kultúrhelyeken általános közutálatnak örvendő stílus.

A jövőben próbálj meg valamit elsajátítani az értelmesebb társalgási módszerekről, mert velem nem fog működni ez a parlagi közlésmód.

2012. okt. 5. 10:26
 48/54 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem úgy írtad, mintha kerülendő dolognak tartanád, inkább buzdítod rá itt a fiatalságot! Tényleg én értelmezem ennyire félre azt, hogy

" Fizikai erőszakot szélsőséges esetekben lehet csak alkalmazni. "

" Az illető srác orrát verd be. Ha erősebb, akkor vigyél valami botot vagy hasonlót, és azzal csapkodd véresre. "

" ha odaszarsz a szoba közepére, akkor a nő első gondolata az lesz, hogy Domestos-szal vagy Florasepttel mossa-e fel."

"ha a gyereked szarik a padlóra, mit csinálsz? Véresre csapkodod?"

"Ha egy nő a kezét a fakanálnál magasabbra emeli bántó szándékkal, egy ollóval le kell vágni a felső ujjperceit. De legalábbis eltörni a kezét, hogy a seggét se tudja egyedül kitörölni hetekig."

Ezek a soha nem állított dolgok? Ezzel akarod érzékeltetni, hogy mennyire jó ember vagy, és elítéled az erőszakot? Most komolyan! Nem tudok érthetően olvasni? Szerintem egyértelmű, hogy mentális problémáid vannak.

Igen sértődött vagyok, mert az ilyen emberek mellett, mint te, nők ezrei szenvednek.

Igen bekategorizáltalak egy csoportba, akiket csak be kéne zárni valahova, amíg észhez nem térnek.

Közutálatnak örvendő stílus? Ha ilyennek kell lennie a "köz"nek, mint ahogy leírtad, akkor igenis utálom!

A parlagot meg hagyjuk, a hülye ne okoskodjon!

Nem haragszom rád, nem akarok vitázni, mert ha te így elfogadod magad, te ezt tartod jónak, neked ez bevált, akkor Isten ments', hogy megváltoztassam a véleményed, mert még a végén meggondolnád magad, és valahol valamikor összehozna minket a sors.

2012. okt. 5. 10:38
 49/54 anonim ***** válasza:

Egy nagypofájú kis kanca vagy, de majd benő a fejed lágya.

A fél fogamra nem vagy elég.

Igen, nem tudsz értően olvasni, mert fogalmad sincs, mi a különbség a képletes és a közvetlen kifejezésmód között.

És látszik, hogy már nagyon ideges vagy. Ezzel is bizonyítva, hogy képtelen vagy reagálni arra, amit írtam, csak hadoválsz össze minden idiótaságot. Sajnos _tényleg_ nem vagy egy súlycsoportban velem.

Jaj. Ezt biztos nem érted. Arra próbáltam célozni, hogy még nőnöd kell, kislány.

2012. okt. 5. 10:45
 50/54 anonim ***** válasza:
47 éves nő vagyok, de ha szerinted több élettapasztalattal rendelkezel itt mindenkinél, és másnak nem is lehet igaza, nem tudok mit csinálni, nem is akarok! Mondjuk rögtön sejthettem volna, hogy itt te vagy az Isten, és mindenki más hülye! :)
2012. okt. 5. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!