Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válságban a kapcsolatom, mit tegyek? (Lent kifejtve)
Sziasztok.
20 éves egyetemista srác vagyok, azaz még csak most szeptembertől egyetemista. Van egy hamarosan (novemberben) 1 éves kapcsolatom. Szeretjük egymást, legalább is én így érzem, azonban gyűlnek a gondok. A problémák ott kezdődtek, hogy nyáron találkozgatott egy gyerekkori barátjával. Ez így önmagában persze nem gond. De amikor felmentek kettesben a szobájára videózni meg mit tudom én mi gyerekkori szarokat nézni, míg én melóztam, nagyon kiakadtam rá. Ő persze azzal takarózott, hogy én betegesen féltékeny vagyok és nem bízom benne, hiszen ő sohase csalna meg. Itt kezdődött az, hogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni ezekre a dolgokra.
Az egyetem miatt fel kellett költöznöm Pestre, így most jó 200km van köztünk. Persze minden hétvégén hazamegyek, és akkor csak vele vagyok. AZonban 2 hete történt, hogy lett egy új barátja. Eleinte nem érdekelt, haverkodjon nyugodtan, nincs abban semmi rossz. Azonban tudomásomra jutott, hogy ők miről beszélgetnek. Kérdőre vontam őt is és a srácot is (a pasi nyíltan lökte a flörtöt). Ennek az lett a következménye, hogy én ne szóljak bele, hogy ő kivel barátkozik, és betegesen féltékeny vagyok... bla bla. Még aznap este egy olyan üzenetet írt neki, hogy ez az incidens megerősítette a barátságukat, de ezt egy elég félreérthető környezetben. Az óta én teszem, mint ha nem is érdekelne a dolog, azonban további érdekes üzenetek jutottak tudomásomra. Ezen üzenetek tartalma egyre privátabb, és egyre közelebbi kapcsolatra utal. Egy példa amikor a srác írta, hogy randizni meg egy lánnyal, a párom erre azt reagálta, hogy irigyli a lányt. Nekem párom azt mondja, mennyire szeret és én vagyok a mindene, és velem tervez jövőt, ill. azt, hogy nem jön be neki a pali, meg fiatalabb is bla.
A kérdésem az, hogy most én reagálom túl, vagy szakítanom kéne?
Mellesleg annyira szeretem, hogy nélküle nem tudnék élni, de papucs sem leszek akit jól átbasznak a háta mögött.
Előre is köszönöm szépen azok válaszát akik végigolvassák, és próbálnak segíteni.
Egy kétségbeesett srác.
Miért ne árulhatnád el, hogy tudsz a beszélgetéseikről?!
Felesleges a számonkérés, megbeszélés stb, úgyis tagadni fog.
Vagy nem meri kimondani, hogy legyen vége vagy kényelmes neki ez a helyzet.
Ja és ha szakítasz, akkor készülj fel, hogy még te leszel a szemétláda, akinek tuti csaja van Pesten, azért dobod őt :/ Így szokott lenni sajnos...
25/L
Miért ne árulhatnád el hogy tudsz róluk?
Ha nem akarod beárulni a spiclidet,akkor ne hagyd hogy elterelje a témát arra hogy honnan tudod,mondd meg hogy tudod és kész,különben is a kérdésre válaszoljon.
A szembesítés másképp nem fog menni.
1. Én húszévesen nem tulajdonítanék ennek túl nagy jelentőséget. Nem ő mossa a zoknidat, nem ő főzi a vacsorádat, nem ő készíti a fürdődet. Csak az ágyadat melegítette, meg néha csináltatok ezt-azt. Kit érdekel, lesz még ilyen vagy fél tucat másik.
2. Ne kutakodj utána. Felesleges. Ha meg akar csalni, úgyis meg fog. És attól mi lesz más? Megmosakszik, megtörülközik, és friss-illatos kis kefélőpartnered van újra.
3. Ha ő már nyitott kifelé a kapcsolatból, ne parázd túl. Megtette. Kész. Ha ennek ellenére is ő kell, lazíts a kantáron. Valószínűleg nem tisztel már. Élvezd ki a kis testét, amíg lehet. Ha csúnya, hajtsd el a fenébe.
Kedves agiböbe!
Nem az a baj, hogy húsz éves. Hanem az, hogy érettség szempontjából kis tacskó még. Én húsz évesen az akkori párommal laktam együtt, és eszébe sem jutott volna más faszikkal flörtölni. Nemhogy "bárcsak ott lennék a helyében".
Tudta a helyét. Megosztottuk a feladatokat. Tartalmas közös dolgaink voltak. Közösen láttuk a világot, és egy közös egzisztenciát, baráti kört, szociális életet építettünk fel.
Ezért nem volt kérdés a hűség sem.
Ez a kiscsávó itt most azért nyíg, mert a barátnője, akinek belesusmogott pár kedveset a fülébe, de összességében a testi kíváncsiság dominálta a viszonyukat, hipp-hopp most más felé érdeklődik. Na bumm.
Én sem szeretem, amikor valaki a másik kora miatt ítélkezik. Nem is teszem ezt.
Hát ha figyelve végig olvastad a kommentáradatot, akkor azért már kibogarászhattad volna....
Állj ki magadért. Pont. Légy férfi. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!