Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válságban a kapcsolatom, mit tegyek? (Lent kifejtve)
Sziasztok.
20 éves egyetemista srác vagyok, azaz még csak most szeptembertől egyetemista. Van egy hamarosan (novemberben) 1 éves kapcsolatom. Szeretjük egymást, legalább is én így érzem, azonban gyűlnek a gondok. A problémák ott kezdődtek, hogy nyáron találkozgatott egy gyerekkori barátjával. Ez így önmagában persze nem gond. De amikor felmentek kettesben a szobájára videózni meg mit tudom én mi gyerekkori szarokat nézni, míg én melóztam, nagyon kiakadtam rá. Ő persze azzal takarózott, hogy én betegesen féltékeny vagyok és nem bízom benne, hiszen ő sohase csalna meg. Itt kezdődött az, hogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni ezekre a dolgokra.
Az egyetem miatt fel kellett költöznöm Pestre, így most jó 200km van köztünk. Persze minden hétvégén hazamegyek, és akkor csak vele vagyok. AZonban 2 hete történt, hogy lett egy új barátja. Eleinte nem érdekelt, haverkodjon nyugodtan, nincs abban semmi rossz. Azonban tudomásomra jutott, hogy ők miről beszélgetnek. Kérdőre vontam őt is és a srácot is (a pasi nyíltan lökte a flörtöt). Ennek az lett a következménye, hogy én ne szóljak bele, hogy ő kivel barátkozik, és betegesen féltékeny vagyok... bla bla. Még aznap este egy olyan üzenetet írt neki, hogy ez az incidens megerősítette a barátságukat, de ezt egy elég félreérthető környezetben. Az óta én teszem, mint ha nem is érdekelne a dolog, azonban további érdekes üzenetek jutottak tudomásomra. Ezen üzenetek tartalma egyre privátabb, és egyre közelebbi kapcsolatra utal. Egy példa amikor a srác írta, hogy randizni meg egy lánnyal, a párom erre azt reagálta, hogy irigyli a lányt. Nekem párom azt mondja, mennyire szeret és én vagyok a mindene, és velem tervez jövőt, ill. azt, hogy nem jön be neki a pali, meg fiatalabb is bla.
A kérdésem az, hogy most én reagálom túl, vagy szakítanom kéne?
Mellesleg annyira szeretem, hogy nélküle nem tudnék élni, de papucs sem leszek akit jól átbasznak a háta mögött.
Előre is köszönöm szépen azok válaszát akik végigolvassák, és próbálnak segíteni.
Egy kétségbeesett srác.
és ő hogyhogy ilyen jól értesült?valamint a srác mit reagált miután kérdőre vontad?
nos mindegy,csak azért kérdeztem,mert a környezeti tényezők sokat nyomnak a latban,ha mondjuk ilyen van hogy te olvastál bele a leveleibe,stb.
az alapján amit leírtál,a csaj lehet hogy csak flörtöl,de ez nem az az ártalmatlan flörtféle amikor pl egy bókra kedvesen reagálunk,szóval ha annyira szeret téged akkor nem csapja a szelet egy másik srácnak.igen,ha azt mondja neki hogy "lennék a lány helyében" az szélcsapás,ilyet az ember nem mond egy olyan "barátnak" akit ismer pár hete.
a helyedben nem a "vagy-vagy" lehetőséget ajánlanám fel neki,hanem elmagyaráznám hogy rosszul esik,félreérthető,neki hogy esne ha te csinálnád fordított esetben és ha megint jön a féltékenyvagy-szöveggel akkor szia.
Szia!
21 éves lány vagyok, elég sokféle párkapcsolati helyzetben voltam már és hát leírhatom mit érezhet, de nem fog jól esni.
Te vagy a biztos pont, akivel tud tervezni, akire számíthat, de kevés vagy, nincs elég szeretet, mivel messze vagy tőle. Hirtelen ki akarta tölteni valamivel a keletkezett űrt(ami azért egy instabil,szeretethiányos emberre utal)és most ezt dobta neki a gép. lehet hogy valóban nem jön be neki annyira a hapsi, és több mint valószínű, hogy nem is akarna tőle semmit, de a hiányzó szeretetadagját(testileg is) megkapja tőle amíg nem vagy ott.
Kerek perec mondd el neki, hogyha szeret fogja vissza magát. Ez nem barátkozás.Próbáld meg jobban bevonni az életedbe 200 km-ről is a hétköznapokon,de tudnia kell hogy nem csinálhatja ezt büntetlenül...írj hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!