Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Válságban a kapcsolatom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válságban a kapcsolatom, mit tegyek? (Lent kifejtve)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

20 éves egyetemista srác vagyok, azaz még csak most szeptembertől egyetemista. Van egy hamarosan (novemberben) 1 éves kapcsolatom. Szeretjük egymást, legalább is én így érzem, azonban gyűlnek a gondok. A problémák ott kezdődtek, hogy nyáron találkozgatott egy gyerekkori barátjával. Ez így önmagában persze nem gond. De amikor felmentek kettesben a szobájára videózni meg mit tudom én mi gyerekkori szarokat nézni, míg én melóztam, nagyon kiakadtam rá. Ő persze azzal takarózott, hogy én betegesen féltékeny vagyok és nem bízom benne, hiszen ő sohase csalna meg. Itt kezdődött az, hogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni ezekre a dolgokra.

Az egyetem miatt fel kellett költöznöm Pestre, így most jó 200km van köztünk. Persze minden hétvégén hazamegyek, és akkor csak vele vagyok. AZonban 2 hete történt, hogy lett egy új barátja. Eleinte nem érdekelt, haverkodjon nyugodtan, nincs abban semmi rossz. Azonban tudomásomra jutott, hogy ők miről beszélgetnek. Kérdőre vontam őt is és a srácot is (a pasi nyíltan lökte a flörtöt). Ennek az lett a következménye, hogy én ne szóljak bele, hogy ő kivel barátkozik, és betegesen féltékeny vagyok... bla bla. Még aznap este egy olyan üzenetet írt neki, hogy ez az incidens megerősítette a barátságukat, de ezt egy elég félreérthető környezetben. Az óta én teszem, mint ha nem is érdekelne a dolog, azonban további érdekes üzenetek jutottak tudomásomra. Ezen üzenetek tartalma egyre privátabb, és egyre közelebbi kapcsolatra utal. Egy példa amikor a srác írta, hogy randizni meg egy lánnyal, a párom erre azt reagálta, hogy irigyli a lányt. Nekem párom azt mondja, mennyire szeret és én vagyok a mindene, és velem tervez jövőt, ill. azt, hogy nem jön be neki a pali, meg fiatalabb is bla.

A kérdésem az, hogy most én reagálom túl, vagy szakítanom kéne?

Mellesleg annyira szeretem, hogy nélküle nem tudnék élni, de papucs sem leszek akit jól átbasznak a háta mögött.

Előre is köszönöm szépen azok válaszát akik végigolvassák, és próbálnak segíteni.

Egy kétségbeesett srác.

2012. okt. 4. 13:38
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Félek nem tudok szakítani, túlságosan szeretem, de így meg szó szerint belehalok.
2012. okt. 4. 13:55
 12/54 anonim ***** válasza:

és ő hogyhogy ilyen jól értesült?valamint a srác mit reagált miután kérdőre vontad?

nos mindegy,csak azért kérdeztem,mert a környezeti tényezők sokat nyomnak a latban,ha mondjuk ilyen van hogy te olvastál bele a leveleibe,stb.

az alapján amit leírtál,a csaj lehet hogy csak flörtöl,de ez nem az az ártalmatlan flörtféle amikor pl egy bókra kedvesen reagálunk,szóval ha annyira szeret téged akkor nem csapja a szelet egy másik srácnak.igen,ha azt mondja neki hogy "lennék a lány helyében" az szélcsapás,ilyet az ember nem mond egy olyan "barátnak" akit ismer pár hete.

a helyedben nem a "vagy-vagy" lehetőséget ajánlanám fel neki,hanem elmagyaráznám hogy rosszul esik,félreérthető,neki hogy esne ha te csinálnád fordított esetben és ha megint jön a féltékenyvagy-szöveggel akkor szia.

2012. okt. 4. 13:56
 13/54 anonim ***** válasza:
68%
Nézd, ha nem akarsz szakítani, akkor a "mi" lehetőségeink (mármint a kommentelőké) itt kb. véget is érnek. Megteheted, hogy csinálod nyugodtan tovább a dolgokat, mintha semmi sem történt volna, ki tudja, még talán egész sokáig ki is tart. Viszont ne legyél meglepődve, ha egy szép napon derült égből villámcsapásként közli veled, hogy köztetek mindennek vége.
2012. okt. 4. 13:57
 14/54 anonim ***** válasza:
48%
Figyelj, tényleg szar dolog szakítani, de azért nem kell megvárni amíg megcsalnak. Nekem már az is durva, hogy betegesen féltékenynek nevez. Mond ilyet a párjának az, aki szereti, és tényleg nincsen semmilyen hátsó szándéka? Szerintem nem. Alapból nem ismerkedek új emberekkel, főleg fiúkkal nem. De ha már meg is tenném, mert véglis miért ne haverkodhatnék, amint megtudnám, hogy a szerelmemnek rosszul esik, megszakítanám az újfiúval a kapcsolatot. Miért? Mert véglis nem is ismerem, nem fontos. Mert a barátom az életem, és bármit megteszek, hogy jó legyen neki. Mert fordított esetben, nekem is szarul esne. Meg még ezer ok, most akkor velem van a baj?
2012. okt. 4. 14:00
 15/54 agi91babe ***** válasza:

Szia!

21 éves lány vagyok, elég sokféle párkapcsolati helyzetben voltam már és hát leírhatom mit érezhet, de nem fog jól esni.

Te vagy a biztos pont, akivel tud tervezni, akire számíthat, de kevés vagy, nincs elég szeretet, mivel messze vagy tőle. Hirtelen ki akarta tölteni valamivel a keletkezett űrt(ami azért egy instabil,szeretethiányos emberre utal)és most ezt dobta neki a gép. lehet hogy valóban nem jön be neki annyira a hapsi, és több mint valószínű, hogy nem is akarna tőle semmit, de a hiányzó szeretetadagját(testileg is) megkapja tőle amíg nem vagy ott.

Kerek perec mondd el neki, hogyha szeret fogja vissza magát. Ez nem barátkozás.Próbáld meg jobban bevonni az életedbe 200 km-ről is a hétköznapokon,de tudnia kell hogy nem csinálhatja ezt büntetlenül...írj hogy mi a helyzet.

2012. okt. 4. 14:06
 16/54 A kérdező kommentje:
bár ő is így gondolná :(...
2012. okt. 4. 14:07
 17/54 anonim ***** válasza:
Te szerelmes vagy a csajba de ő már csak ragaszkodik hozzad. A bizalom hiánya előbb - utóbb szakításhoz vezet(ezt tapasztalatból mondom). Javasolni annyit tudok én is, hogy bármennyire is fáj, szakítsál vele mert a távolság és az, hogy csak hétvégén találkoztok majd még nagyobb gondokba torkollik majd. A lány szabadabb lesz, te pedig még féltékenyebb leszel. Sajnálom de ez a való élet. Kitartást!
2012. okt. 4. 14:07
 18/54 A kérdező kommentje:
agi91babe és ezt hogy tegyem meg anélkül hogy elárulnám, hogy tudok a beszélgetéseikről?
2012. okt. 4. 14:09
 19/54 anonim ***** válasza:
Hidd el,átb@sz!Ha szeretne,nem így viselkedne sem veled,sem az új taggal.Tudsz nélküle élni,mégpedig remekül,csak még nem tudod.Sok idő mire túllépsz a dolgon,de nincsenek véletlenek...
2012. okt. 4. 14:09
 20/54 agi91babe ***** válasza:
Ja...annak meg azért ne feltétlenül higyj, aki lehúzza a klotyón a távkapcsolatokat. 3 évig éltem 150 km-es távkapcsolatban, most meg már együtt élünk, stb. Sosem volt megcsalás egyik részről sem. Ha két intelligens ember szereti egymást, akkor a távkapcs. is tud jól működni átmeneti helyzetben, bár néha nagyon nehéz. De nem a kísértés miatt, hanem jó esetben azért mert fáj a másik hiánya,távolléte.
2012. okt. 4. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!