Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korábban volt egy kapcsolatom, amikor lényegében a pénz miatt voltam a férfival. Ezt tudnia kéne a mostani páromnak?
Figyelt kérdés
Normális kapcsolatnak indult, de aztán nem lettem szerelmes. Mivel azonban jóképű, gazdag férfi volt és belém zúgott, így vele maradtam.
Ti elmondanátok a mostani párotoknak?
2012. okt. 3. 21:33
1/7 anonim válasza:
Tök felesleges elmondani neki, főleg, ha a mostani pároddal más a helyzet.
2/7 anonim válasza:
Ha a mostani párod szereted, ne mondd el neki, felesleges. Férfiként mondom ezt.
3/7 anonim válasza:
És miért mondanád el neki? Ki fog ez valaha derülni?! Nem. El akarod magad mellől üldözni ezzel az információval? Nem hiszem. Ha ezt megtudja, akkor tuti megrendül benned a bizalma és ezentúl nem fogja tudni, hogy vajon tényleg szerelmes vagy e, avgy érdekből vagy vele..
Szóval miért is akarod elmondani neki?
4/7 anonim válasza:
Ha nincs baj,csinálsz magadnak?Gondolkozz!
5/7 anonim válasza:
felesleges elmondanod.
csak bajt okoz mert felesleges kérdéseket szül
6/7 anonim válasza:
Felesleges elmondanod.
Jelentősége sem sok van. Rengetegen élnek ilyen-olyan érdekkapcsolatban.
Inkább örülj, hogy találtál egy olyan fiút, akit szeretsz is.
7/7 anonim válasza:
Minek elmondani? Max ha majd valamikor szóba kerül és érdeklődik. Semmi gond nincs a múltaddal és semmi bevallani valód illetve titkolnivalód sincs ez alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!