Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem megfelelő szex mennyire tehet tönkre egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ha a férfi azt mondja:"jó veled,te bevállalósabb vagy"(nem perverzióra értem,csak változatosságra és kölcsönös együttműködésre),akkor az azt jelentheti,hogy a másikkal 0 a szex?2012. szept. 20. 09:33
11/16 A kérdező kommentje:
ja és az a nő kb 50 kg,melle sincs.Nem vagyok én se kövér,de van rajtam mit fogni.Szóval ezt a darab fához:azt is hozzátette ex:olyan mintha egy gyereket k.félnék.CSak a bordáit érzem a melle helyén,meg gusztustalanul csupasz mindenhol
2012. szept. 20. 10:38
12/16 anonim válasza:
Valamiért mégis vele van, nem?
Ellentmondasz saját magadnak is: nem akarod újrakezdeni, de azért csinálni csinálod. Szidod a nőjét, és nekem úgy tűnik, titkon abban reménykedsz, hogy szétmennek, akár a nem megfelelő szex miatt.
És a pasi a nevető harmadik...
13/16 A kérdező kommentje:
menjenek szét...igen...a pasi nevethet,az nem érdekel,de a nő megkapja ami jár neki
2012. szept. 20. 10:48
14/16 anonim válasza:
Mert akkor neked mi jár?? Most te is ugyan olyan vagy mint ő. Ennyit az inteligenciádról. Jól megbosszúltad h lesülyedtél a szintjére. Gratuéálok. Neked is inkább továbblépni kéne nem az exel kefélni meg a nőjét szidni
15/16 anonim válasza:
Szerintem a masikkal is jo a szex, de veled extremebb.
16/16 anonim válasza:
Mi jár a másik nőnek, hm???
Max. ugyanaz, mint neked.
Egyebekben elég érdekes felfogás a másik nőt csesztetni... És a pasid? Ő egy ártatlan szent?
A válaszaid alapján, ne haragudj, hogy ezt írom, de elég primitív lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!