Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nem megfelelő szex mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem megfelelő szex mennyire tehet tönkre egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ha a férfi azt mondja:"jó veled,te bevállalósabb vagy"(nem perverzióra értem,csak változatosságra és kölcsönös együttműködésre),akkor az azt jelentheti,hogy a másikkal 0 a szex?

2012. szept. 20. 09:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezt most értsük úgy h te egy gerinctelen féreg vagy aki olyan pasival dug akiről tudja h kapcsolata van?? Csak mert akkor gratulálok. Jah és csak h tudd minden szeretőnek ezt mondják h jaj de jó veled. Aztán hazamegy és szápen összebűjik a kedvesével
2012. szept. 20. 09:35
 2/16 A kérdező kommentje:
ez elég bonyolult szitu egy egyszerű szeretősdinél.Nem rég még én voltam a kapcsolat,és az a szerető akivel most van.
2012. szept. 20. 09:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is gerinctelen vagy. Pláne így h előtte ugyan ez a pasi ugyan ezt csinálta veled. XD XD Tényleg képes volnál hozzá visszamenni?? Ilyen pasihoz aki mindenkit megcsal. Gratulálok
2012. szept. 20. 09:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A nagy f@szt,jelenti azt!!!Ez is olyan olvasztós szöveg!Azért otthon is megkapja a szexadagját nehogymár azt hidd,elhidd hogy nem!Nem vagy több neki,csak egy használati tárgy +extrákkal!!
2012. szept. 20. 09:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Félrekefélt melletted, most az a lány a barátnője és Te mégis vele vagy?

Hihi...gratulálok...megérdemled...

2012. szept. 20. 09:54
 6/16 A kérdező kommentje:
még valami,hogy még jobban elítéljetek:muszály,jóban lenni vele.Ő a gyerekem apja.A megállapított gyerektartást adja,de így ,hogy "jó" a viszony vele,többet is.Ő javítattja meg a dolgaimat,ha tönkremegy:pl kitört ablak-üveges,meg bevásárolja amit felírok,hogy tudja főzni-mert-bár dolgozom én is,a fizetésem elmegy a hitelre meg a rezsire,és nem tudnánk miből élni.Van róla fogalmatok,milyen az,mikor fizetés után,mire mindent kifizetsz,marad 500 ft a pénztárcádban? És mielőtt mondanátok,hogy de feles a ház meg a hitel is,nem az,én házam,én vettem,8 éve,ő 3 évig lakott itt
2012. szept. 20. 10:23
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha neked ez így megfelel, akkor mi nem tudunk beleszólni, és nincs is jogunk. a helyedben ettől függetlenül nem táplálnék komoly reményeket egy esetleges újrakezdéshez. Ilyen pasival nem éri meg.
2012. szept. 20. 10:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Az a nem megfelelő szex a jelenlegi barátnőjével van? Mert az általános válasz az, hogy egy kapcsolatot a nem megfelelő szex teljesen tönkretehet.
2012. szept. 20. 10:30
 9/16 A kérdező kommentje:
scorpia:nem akarom újra kezdeni,amíg velem volt kb 6 nővel csalt meg 5 év alatt...most se jobb a helyzet,mert aki miatt elhagyott,akibe "nagyon szerelmes",azt is megcsalja.Én csak arra voltam kíváncsi lehetséges e az,hogy valaki együtt legyen sokáig olyannal,akivel nem működik megfelelően a szex.vagy ez csak egy "álduma",és a másiknak is így adhatta el magát anno.
2012. szept. 20. 10:32
 10/16 A kérdező kommentje:
8:igen,a jelenlegi.Többször is mondta már,hogy elég egyhangú.A csaj sose kezdeményez-inkább alszik,ha van is valami,csak az ex-"kényeztet",a csaj hagyja magát,pár perc és vége,de azalatt se túl aktív.Így mondta az ex:"fekszik mint egy darab fa"
2012. szept. 20. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!