Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 37 éves férfi akarhat komoly kapcsolatot egy 21 éves lánnyal? Vagy csak a szex érdekli?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a férfinak egy kisgyermeke, egy válása és jó egzisztenciája van.2012. jún. 4. 06:12
1/8 anonim válasza:
A pasi szexet akar és az egóját legyezgetni,a nő meg persze a pénzt.Ez hülye kérdés,mindenki tudja.1 % esélyt adok arra,hogy igazi érzelmek vannak ebben a vonzódásban.A legtöbb kapcsolat a mai világban amúgy is ilyen,még akkor is,ha nem párkapcsolatról beszélünk.A legtöbb kapcsolat érdekkapcsolat.
3/8 Dottorre válasza:
Nem értek egyet az előttem szólókkal. Az én közvetlen környezetemben is van több olyan 30-40-es pasi aki huszonéves nővel él évek óta. Szerintem ezt embere válogatja. Ha meg tudod fogni (a 2 fontos ponton), akkor oda lesz azért, hogy van egy fiatal, csinos barátnője,és eszébe sem fog jutni, hogy mással kéne kavarni. Ehhez nem kell más, mint hogy tökéletes legyél számára.
4/8 kendrazoltan válasza:
Dottorre: MINDIG vannak kivételek, viszont 100-ból 1 fiatal lány tud felnőni ahhoz az élethez és azokhoz a feladatokhoz, élethelyzetekhez, amik egy 35-6-7-x éves férfi mellett várják...presze, nem kizárt, működhet, de sok esélyt én sem adnék a dolognak hosszabb távon...
5/8 anonim válasza:
Hát ha esze van, akkor elsősorban komoly kapcsolatot akar, ha viszont a lány nem akar, akkor meg belenyugszik egy rövidebbe is. Jobb nőt nem is találhatna komoly kapcsolatra, főleg ha együtt maradnak, ő már 60 éves lesz, és lesz egy 40 éves felesége.
6/8 anonim válasza:
Nem az életkoron múlik. Az már más kérdés, hogy működhet-e. Nem kizárt. Nem is korkülönbség a probléma, hanem a lány fiatalsága. De talán éppen a férfi tapasztalata segíthet.
(Voltam hasonló helyzetben.)
36/F
7/8 anonim válasza:
ha kissé gyerekes a srác akkor valószínű is hogy nem a korosztályába keresgél :D én tuti gyerekes leszek xD
De am nagyobb rá az esély, hogy csak dugni akar mert nem vesz komolyan. De ezt sztem észre tudod venni :P Meg attól is függ mennyire csajozós típus, mennyire jó ilyen téren.
f18
8/8 anonim válasza:
Akarhat, de nem nagyon tud. Nem tud már szabadulni az egzisztenciájától normálisan, a gyerektartást minimum fizetnie kell majd, és ott lesz a gyermeke anyja, akit a gyerekkel együtt otthagyott, egy fiatalabb nőért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!