Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet rontani egy kapcsolatot a korai szexel?
nem!
maximum hamarabb kiderül h milyenek vagytok az ágyban.
persze ha a csajnak az első és legfontosabb egy kapcsolatban h jó e a szex és ez neki nem jó akkor lehet h elutasít. De elsőre ritkán szokták..mert ugymond össze kell kicsit szokni...hogy kinek mi a legjobb....
nálam az átlag az 2-3 hét volt minden lánynál, onnantól h megismertük egymást.
Nem. Valaki az első nap lefekszik a párjával... és még együtt vannak évekig.
Ha a partnernek nincs kifogása, akkor go!
22/L
1-es vok.
ja igen és ugye sok nőnek nagyon is fontos, hogy jó legyen a szex a kapcsolatban, ami szerintem is igen is fontos dolog egy kapcsolatban, hogy a szex is jó legyen, ezért egyes nők ezt szeretik minél hamarabb megtudni hogy kb milyen a pasi teljesítménye és milyen vele.
de mondom azért a legtöbben adnak még 1 esélyt mert ugye minden lánnyal kicsit más és ami az előtte lévő lánynak nagyon jó volt az nem biztos h jó a következőnek is....
te vagy a nő?? :)
bocsi! :)
nem , nem fog kiábrándulni! ez a pasiknál másképp zajlik.
(1,3. voltam)
Nekem eddig 7 barátnőm volt azaz a 7-el. most vagyok együtt, és a maximum volt amit vártak az a 3 hét volt. És mindig ők kezdeményeztek, mármint elsőre. (volt amelyik azt mondta mint te h nem akarom h kiábrándulj...)
Hidd el nem lesz baj. 28/f
igazam van! mindig igazam van! nyugi! ne idegeskedj ezen! :)
hány évesek vagytok amugy?
ezzel a túl gyors tempóval nam értek egyet! miért lenne attól rib@nc??
azután lehet évekig együtt lesztek vagy ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!