Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook tett már tönkre pár éves vagy hosszabb kapcsolatot, vagy, ha nem is tette tönkre, de sokat ártott neki?
15:33
menyasszonyom állandóan ott van és másokkal beszélget,mikor rá kérdezek akkor meg fel van háborodva,hogy milyen jogon kérdezek én ilyet,mikor én hívom,hogy beszéljünk nem ér rá meg stb
Huh, és a menyasszonyod? :S Értem, hogy most már mire akarsz kilyukadni, de érted... ha nem lenne fb, találna más módot, hogy beszélgessen másokkal és így reagáljon. Ajánlom, hogy ülj le vele beszélgetni erről, mert ez nem normális. Én ugyan "csak" együtt élek 3 éve a párommal, de igazából nekem a jelszavaimat mindenhez tudja a párom, ha itthon van, meg is szoktam mutatni, kivel mit beszélek, meg elújságolom neki. Ha ő így reagál, akkor valamit titkol. Persze én csak magamból indulok ki.
De ha belegondolsz, akinek nincs takargatni valója, az így reagál normális esetben, ha a párja megkérdezi, hogy mit csinál fb-on?
Akkor azt tanácsolom, hogy kérdezz rá nála. Ez így nem állapot, ráadásul a menyasszonyod, tehát elég komoly és nagy a tét.
Nekem speciel természetes dolog, hogy tudja a párom, kivel beszélgettem aznap. Persze nem úgy, hogy szóról szóra, mintha el kellene számolnom, de pl. beszélgetek vkivel, akkor annyit odabökök, hogy xy keresett és beszéltem vele. Szerintem ez alap lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!