Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Facebook tett már tönkre pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook tett már tönkre pár éves vagy hosszabb kapcsolatot, vagy, ha nem is tette tönkre, de sokat ártott neki?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 15:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szóval ismeretlenekkel chatel és pár óra beszélgetés után bármelyik pasival találkozna. Elég érdekes hozzáállása van a kapcsolatotokhoz.
2012. jan. 25. 16:13
 12/18 A kérdező kommentje:
hozzá állás az tűrhető,de a felfogása,hogy neki mindent lehet,ha én is olyat csinálok azt nekem nem lehet....
2012. jan. 25. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Sürgősen elgondolkoznék azon, hogy érdemes-e ezzel a lánnyal még komolyabban gondolnod.
2012. jan. 25. 16:23
 14/18 A kérdező kommentje:
ezen gondolkozok én is,de nem hiába kértem meg a kezét se,fogalmam sincs..
2012. jan. 25. 16:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Az rendben, szerelmes lehetsz, meg is kérhetted a kezét, de ha már most ilyen bizalmi problémáitok vannak, mi lesz később? Hidd el, akkor is vannak problémák egy kapcsolatban, ha tökéletes a bizalom, de így meg... mindennek az alapja hiányzik nálatok. Egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bírod azt, hogy TUDOD titkol valamit, de nem tudod mit. Én belebetegednék, ha ezt csinálná velem a párom..
2012. jan. 25. 16:29
 16/18 A kérdező kommentje:
hát kicsit már sikerült bele bolondulnom,ha rákérdezek még ő kiabál le engem,hogy milyen jogon,és bár hol kérdezem meg,étterem vagy utca ott is leugat,utána meg bújuk,hogy bocsánat meg minden....de hiába kér bocsánatot,a tüske bennem marad akkor is
2012. jan. 25. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát sürgősen beszélj vele. Ez nem jó így, ha szeret és a feleséged akar lenni, akkor nem kéne titkolóznia és főképp nem így viselkednie. Ha pedig nem akar tőled már semmit csak egy biztonságos háttért jelentesz számára ( nekem így jött le az egész, ahogy olvastalak), akkor meg jobb, ha leteszel erről az esküvőről vele. Nem éri meg...
2012. jan. 25. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:

A Facebook elég sok konfliktust okozott már párok, barátok, rokonok között és biztos, hogy még fog is.

Ez végül is annak a hibája, hogy az oldalon keresztül sokkal könnyebb mást megbántani, sokkal könnyebb ismerkedni, mint élőben. Sokkal jobban meg lehet mást bántani írásban, mint szóban. "A szó elszáll, a betű megmarad."

Ilyen formában lehetne veszekedések, hogy ha a pasi likeolja más nők képeit, a párja megsértődik; ha mindenféle idegen embereket visszajelölnek a felek, megint csak konfliktus alakul ki és akkor azt még nem is említettem, hogy ha a férfi nem teszi ki, "kapcsolatban", akkor megy a veszekedés, hogy nem is szereti a párját.

Tehát bizonyos mértékben tehet tönkre kapcsolatokat, de ahogy az egyik válaszoló is írta, szoros, hosszan tartó, komoly párkapcsolatokat nem lehet csak úgy tönkre tenni a Facebookkal. Ha meg mégis, akkor az nem az oldal hibája.

Egyébként érdekes a menyasszonyod felfogása és viselkedése... Én konkrétan azt is elmondom a páromnak, ha mondjuk egy mondat erejéig beszélek valakivel. Az, meg hogy más férfiakkal levelezzek, számomra teljesen elképzelhetetlen lenne.

2012. jan. 25. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!